Information om coronavirus

Ny information om coronaviruset (12 mars 2020)

Församlingens krisledningsgrupp har beslutat att alla församlingens program och alla övriga organisationers program i våra lokaler kommer att ställas in från och med måndag 16 mars till och med söndag 29 mars. Senast den 26 mars kommer krisledningsgruppen att informera alla om hur vi gör efter den 29 mars. 

Begravningsverksamheten och gudstjänster i våra synagogor kommer att fortsätta som vanligt. Privata möten och privat undervisning (som bnei mitsvaundervisning mellan lärare och en elev) kommer inte heller att ställas in. Hemstöd hos våra äldre kommer att fortsätta. 

Vi utför dessa åtgärder för att motverka smittspridningen i samhället. Det finns inga tecken på att någon smittad person har rört sig i våra lokaler. Församlingen är fortfarande öppen och vi finns där för stöd och hjälp vid behov. Kontakta oss vid frågor: info@jfst.se.

Om någon besökare varit i något av de länder eller områden som har smittspridning och uppvisar symptom uppmanar vi dem att stanna hemma. Vi har ställt ut Alcohgel i alla våra lokaler och vi ber alla besökare att använda dessa när ni besöker oss. I förebyggande syfte rekommenderar vi alla att tvätta händerna efter varje toalettbesök, när du anländer till ett evenemang och när du kommer hem. Tvätta händerna noga, mellan fingrarna och under ringar. Om du hostar gör det i armbågen och inte rakt ut. 

Ladda ner pdf om hur du skyddar dig själv mot spridning av coronaviruset (COVID-19)