Ge en gåva

Ge en gåva och gör skillnad för det judiska Stockholm. Du kan själv välja om gåvan ska gå till en specifik del av vår verksamhet eller mer generellt stödja det judiska livet i Stockholm. 

Märk din inbetalning med vad du vill att det ska gå till. Exempelvis "kollo", "utbildning för barn och unga", "sociala verksamheten" eller "valfritt ändamål inom Judiska Församlingens verksamhet"

Betala in valfri summa på Bankgiro 806-9486 eller Swish 123 001 85 49

Om du ger en gåva via Swish är det bra om du även anger din e-postadress i meddelandet så att vi kan kontakta dig för eventuella frågor. För att vi skall kunna ge dig en bekräftelse på att vi mottagit din gåva ber vi dig att märka din inbetalning med din e-postadress alternativt skicka ett e-postmeddelande till info@jfst.se

Vi är väldigt tacksamma för varje liten gåva!

GåvobevisFör gåvor på över 180 kr kan du erhålla ett gåvobevis. Om du vill erhålla ett gåvobevis fyll i formuläret nedan. Vi e-mailar gåvobeviset (som en pdf) till givarens mailadress. Givaren kan själv skriva ut gåvobeviset. Vi har tyvärr ingen möjlighet att skriva ut och posta gåvobevis. 

Vi samlar in din mailadress för att kunna kommunicera med dig och givarens personuppgifter för att kunna skapa ett gåvobevis.


Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.

Stay on this page until you receive confirmation that the notification has been submitted, otherwise the notification will be cancelled.