Jobba hos oss

Här kommer lediga tjänster och arbetsmöjligheter allteftersom att publiceras och uppdateras. 

Judiska Församlingen i Stockholm bedriver en mångfald av olika verksamheter. Att vara anställd på JFST innebär att dels ta ansvar för sitt eget arbetsområde såväl som att vara en del av ett större arbetslag och göra sitt för att helheten skall fungera.

Vi söker lärare och vikarierLärare/vikarie till Aaron Isaacs skola
Älskar du barn mellan 2 - 10 år? Har du erfarenhet med att jobba med dem, eller pluggar du till barnskötare/förskollärare/lärare/fritidspedagog? Tycker du om att fira judiska högtider tillsammans och att sjunga och pyssla?
Aaron Isaacs skola söker pedagoger och vikarierande pedagoger till vår barnverksamhet på söndagsmorgnar.
Intresserad? Skicka ditt CV och eventuella frågor till szilvi.somlai@jfst.se. Sista ansökningsdatum är den 30 juni 2021.

Lärare till Shalom Kita Alef och Bet
Shalom Kita Alef och Bet är en interaktiv kurs i modern hebreiska för barn som går i årskurs 1–2 på Hillelskolan. Kursen äger rum två eftermiddagar i veckan, mellan 14.30 – 17.00.
Vi letar efter dig som:
• Kan båda hebreiska och svenska på en hög nivå
• Tycker om att jobba med barn i lågstadiet
Intresserad? Skicka ditt CV och eventuella frågor till szilvi.somlai@jfst.se. Sista ansökningsdatum är den 30 juni 2021.

Är du vår nya kollega som vill jobba med Glämsta?Tjänsten är på 25 % och innefattar bland annat:
Sportlovsläger
Ansvara för allt innan och under lägret. Bland annat anställning av personal och antagning av barn. Du är även platschef ute på Glämsta under lägret.
Sommaren
Du ansvarar för samtliga anställningar och utbildningar av personal, har samarbete med Utbildningsansvarig gällande sommarens tema och är periodansvarig på plats ute på Glämsta under minst en verksamhet. Allt som rör personalen inklusive personalansvar och utvärderingar.

Övrig tid
Du driver enklare små projekt som rapporteras till ansvarig för Glämstaverksamheten.

Vi söker dig som:
• Är mellan 25-35 år
• Har Glämstaerfarenhet från de senaste 5-7 åren
• Har körkort
• Är socialt utåtriktad

Allt arbete sker i tätt samarbete med Glämstaansvarig.
Anställningen beräknas börja den 1 september.
Intresserad? Vad kul! För frågor kontakta David Lejbowicz på tel. 0709-29 00 70 och mejla din ansökan senast den 1 juli till david.lejbowicz@jfst.se.

Vi söker ungdomsledare på 50 %Ungdomsledaren har som uppgift att under vår- och höstterminerna planera och genomföra olika program/evenemang som är riktade till ungdomar i åldrarna 10-30 år. Jobbet är i Bajit med programansvarig som närmaste kollega.

Det krävs flexibilitet kring arbetstid (kvällar och helger) samt ett kreativt, självständigt och strukturerat sätt att jobba samt att vara på plats under schemalagda evenemang. Ungdomsledaren har ansvar över att följa upp den budget hon/han tilldelas.

Målet med verksamheten är att ha ett brett och regelbundet programutbud för olika åldersgrupper och anordna olika aktiviteter såsom filmvisningar, konserter, kurser, shabbatmiddagar, matlagning och annat som lockar unga. Ungdomsledaren samarbetar med JUS, shlichim, de olika judiska ungdomsföreningarna samt aktörer utanför församlingen.

Anställningen beräknas börja den 16 augusti. Mejla din ansökan senast den 1 juli till jonna.wolff@jfst.se.
Frågor: Jonna Wolff, tel. 070-683 77 55