Jobba hos oss

Här kommer lediga tjänster och arbetsmöjligheter allteftersom att publiceras och uppdateras. 

Judiska Församlingen i Stockholm bedriver en mångfald av olika verksamheter. Att vara anställd på JFST innebär att dels ta ansvar för sitt eget arbetsområde såväl som att vara en del av ett större arbetslag och göra sitt för att helheten skall fungera.Säkerhetspersonal sökes till Judiska Församlingen Stockholm
Att Judiska Församlingens evenemang och gudstjänster är säkra och trygga ska vara en självklarhet. Det är vad säkerheten arbetar för och nu söker vi ytterligare bemanning. Idag består säkerheten av flera olika tjänster och erbjuder både variation och stora möjligheter att utvecklas. I anställningen ingår interna utbildningar samt väktarutbildning. Utöver detta sker regelbundna vidareutbildningar. Vi är i behov av flera olika tjänster, både deltid och heltid. Tjänsterna kommer att vara belägna vid våra bevakningsobjekt i Stockholmsområdet. Huvuduppgiften är att arbeta aktivt och förebyggande för att kunna garantera säkerhet och trygghet för våra medlemmar.
Vi söker dig som är ansvarstagande, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Du kommer att arbeta med rutinerade medarbetare och tillhöra ett starkt arbetslag som formats efter vårt gemensamma syfte.

Kompetenskrav:
● Gymnasiekompetens (eller motsvarande)
● 18 år
● Vara ostraffad
● Mycket goda kunskaper i svenska
● God hälsa och fysik

Vi vill att du är en person som:

● själv har verkat inom JSS eller har motsvarande kunskaper och erfarenheter från annat säkerhetsarbete
● är ansvarstagande med god initiativförmåga
● har god administrativ- och organisatoriskförmåga samt god datakunskap
● är samarbetsinriktad och har stor social kompetens
● har hög stresstolerans, tålamod och god konflikthantering

Tillträde omgående. Skicka din ansökan, märkt ”Kabak”, tillsammans med CV och referenser till jonathan.jawitz@jfst.se. Arbetsgivare är Judiska Församlingen och stiftelsen Judaica.
Sista ansökningsdatum 1 september

 

AARON ISAACS SKOLA (RELLEN) – GRUPPANSVARIG PEDAGOG

Aaron Isaacs skola (Rellen) är församlingens verksamhet för barn som inte går på Hillelskolan. Här träffas judiska barn i åldrarna 2–11 en gång i veckan för att leka, lära, skapa och växa tillsammans.

Verksamheten växer från år till år, och nu söker vi pedagoger.

Som gruppansvarig pedagog kommer du leda ett litet team som jobbar med din åldersgrupp. Du undervisar och vid behov tar fram material till undervisningen.

Vi ser gärna att du:

- Är/studerar till lärare/förskollärare/barnskötare eller har motsvarande erfarenhet

- Har flera års erfarenhet med att jobba med småbarn

- Har judiska kunskaper och är intresserad av det judiska.

Intresserad? Skicka ett mejl med ditt CV och eventuella frågor till admin.utbildning@jfst.se. Då vi är i behov av både ordinarie personal och vikarier, tar vi emot ansökningar året runt.

 

AARON ISAACS SKOLA (RELLEN) – PEDAGOG

Aaron Isaacs skola (Rellen) är församlingens verksamhet för barn som inte går på Hillelskolan. Här träffas judiska barn i åldrarna 2–11 en gång i veckan för att leka, lära, skapa och växa tillsammans.

Verksamheten växer från år till år, och nu söker vi pedagoger.

Som pedagog kommer du jobba i ett litet team med andra pedagoger och en ansvarig.

Vi ser gärna att du:

-Är/studerar till förskollärare/barnskötare eller har erfarenhet med att jobba med småbarn

- Har varit/är ledare på Glämsta eller i liknande sammanhang

- Har judiska kunskaper och/eller är intresserad av det judiska.

Intresserad? Skicka ett mejl med ditt CV och eventuella frågor till admin.utbildning@jfst.se senast. Då vi är i behov av både ordinarie personal och vikarier, tar vi emot ansökningar året runt.

 

 

BNEI MITSVA MENTORSPROJEKT - UNGDOMSMENTOR

Är du mellan 14–18 år och har du tagit bar/bat mitsva de senaste åren? Vill du hjälpa barn som nu förbereder sig för den stora livshändelsen, och få betalt för det?

Nu lanserar vi vårt Bnei Mitsva mentorsprojekt! Vi letar efter dig, som vill, tillsammans med vuxna ledare, hålla i några Bnei Mitsva-sessioner under året. Det kan handla om en shabbatmiddag, en session kring chanuka, ett konstprojekt eller andra roliga och samtidigt meningsfulla event.

Alla våra event är på söndagar eller vardagseftermiddagar.

Intresserad? Skicka ett mejl med ditt CV och eventuella frågor till szilvi.somlai@jfst.se