Sommarvistelse för unga seniorer

GLÄMSTA för unga seniorer 

Efter fjolårets succé med förlängd helg arrangerar Judiska Församlingen i Stockholm nu en knapp vecka för unga seniorer ute på vårt sommarparadis Glämsta.

Varmt välkommen att anmäla dig! Vi bjuder in till judisk samvaro i sensommarväder i en fantastisk och naturskön miljö. Med möjlighet att ansluta till föreläsningar och samtal med olika teman, sångkvällar, bär och svampturer, shabbatgudstjänst m.m. Konsthantverket är öppet och det går fint ta en tur med båt eller kanot. Du väljer förstås själv vilka programpunkter du vill delta i.

Hur bor jag: alla har möjlighet att få eget rum. Boendet kommer att finnas i alla hus. Notera att standarden på Glämsta är enkel. WC/dusch inte finns inne i alla hus men inom 50 meters avstånd.

Kostnad: 5 nätter med helpension. 4500 kr/medlem/9000 kr ej medlem (medlemspriset gäller medlemskap i någon judisk församling i Sverige).

Vad ingår: Ankomstdagen startar med lunch. Efterföljande dagar innehåller frukost, fika, lunch, fika igen och middag. Avresedagen (5/9) avslutas med lunch.

Detta ingår inte: transport till och från Glämsta, sängkläder, handdukar och hygienartiklar

Vem kan komma: Är du ca. mellan 65-75 år är du välkommen att anmäla dig. 

Tilläggsinformation kommer efter att din anmälan är godkänd. Har du övriga frågor, mejla seniorglamsta@jfst.se, tack.