Familjeveckan

Familjeveckan är speciellt anpassad för barnfamiljer. Det finns personal som lagar mat, hjälper till i konsthantverket, nere vid båtarna och som hjälper till att koordinera och planera olika program och aktiviteter. Vi har även en traditionell ledare som hjälper till vid måltider och under shabbat. På familjeveckan skapar vi aktiviteterna tillsammans med föräldrarna.

Hur veckans program blir är mycket upp till familjerna som besöker kollot.

Familjeveckan är ett mycket bra sätt att introducera Glämsta för sin icke judiska partner eller förbereda sina barn för deras första vistelse.

För vanliga frågor och svar se här, eller kontakta Aaron David eller 0709 290 060.

Anmälan & betalningAnmälningssidan är öppen från 1 januari till och med 12 januari.

Anmälan familjeveckan

För giltig anmälan ska anmälningsavgiften på 1 000 kr vara inbetald till Judiska Församlingen i Stockholms PG 2824-1 senast 12 januari. Märk inbetalningen ”Glämsta familjevecka 2020 + ert efternamn” 

Rabatter
För familjeveckan gäller 50 % rabatt/förälder som är församlingsmedlem. 
Barn får 25 % rabatt/förälder som är församlingsmedlem. 

Det är medlemsstatus vid anmälningstillfället som gäller. Vid frågor om rabatter och medlemskap, se här eller hör av dig till din lokala judiska församling.

Vid behov av avgiftsnedsättning, assistenthjälp eller övriga frågor, var god kontakta glamsta@jfst.se. När du skickat iväg formuläret får du ett nummer, detta nummer är en bekräftelse på att formuläret gått iväg ok, kom ihåg numret.

Datum & priserOm du är inloggad med mobilt bankID kan du se datum och priser för familjeveckan 2020 nedan.