Säkerhetspersonal sökes 

Stiftelsen Judaica och Judiska Församlingen söker följande tjänster inom säkerhetsorganisationen: Heltidstjänst på Bajit (aktuellt från augusti/september)
Timanställning för våra objekt i Stockholm (kvällar/helger)
Vi söker dig som vill vara med och skapa en trygg och säker miljö för barn, personal och besökare. Vi erbjuder dig möjligheten att jobba med ett dynamiskt och varierande arbete i ett mycket bra team. I anställningen ingår även en intern säkerhetsutbildning. Arbetsgivare är både Stiftelsen Judaica och Judiska Församlingen i Stockholm. 

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår varierande uppgifter såsom kontroll av in- och utpassering, besökshantering, bevakning, eskorter samt rondering. Du kommer att jobba såväl i team som ensam. Arbetspassen innefattar såväl dagtid som kvällstid och helger. Vi söker dig som är noggrann och punktlig, serviceinriktad och engagerad, flexibel, har förmåga att samarbeta med andra oavsett kön, etnicitet, religion eller sexuell läggning och som är en lagspelare.

Kompetenskrav
Gymnasiekompetens (eller motsvarande)
Fyllt 18 år
Vara ostraffad
Ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i skrift och tal
God hälsa och fysik, samt tål stressande situationer
Ansvarstagande med god initiativförmåga
Det är meriterande om du som sökande är social och uppsökande i din natur, att du har ytterligare språkkunskaper samt att du tidigare jobbat med säkerhetsarbete.

Lön
Individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Ansökan
Endast ansökningar via mail mottas. Skickas till jonathan.jawitz@jfst.se. Märk ansökan med ”kabak”