Mathjälp till seder och vid kris

SedermatVi erbjuder ALLA medlemmar i Judiska Församlingen i Stockholm (med prioritering av de som är över 70 år, har insjuknat allvarligt eller är barnfamilj) att via oss beställa matlådor från Hemmet. En matlåda kostar 450 kr. För de som behöver utkörning, försöker vi bygga ett körschema att köra ut maten före seder. Beställ senast 2 april kl 12.00. 

Man kan beställa nedanstående och välja mellan lammstek eller kyckling för köttigt.

I varje portion ingår:

Buljong med kneidel. Fryst i sopplåda
Bogstek lamm med champinjonsås, klyftpotatis och blomkål. Fryst i tvåfacksmatlåda
eller
Ugnstekt kyckling med skysås, potatisgratäng och minimorötter. Fryst i tvåfacks matlåda

samt

Gefilte fisch med chrein. Fryst 1 stor. 
Sederfat. Färsk i plastlåda
Sallad. Färsk i plastlåda
Fruktsallad med jordgubbar. Färsk i plastlåda.
 

Beställ per mejl med namn, telefonnummer och vid behov leveransadress samt antal portioner från: helene.eliasson.lundstrom@jfst.se eller skicka sms/textmeddelande med namn, antal portioner och vid behov leveransadress till 070-759 0579 tack.

Pris/portion 450 kr. Swisha till Judiska Församlingen i Stockholm, 123 001 85 49 och märk betalningen med sedermat 2020. Tack.

Sista beställningsdagen för seniorer och sjuka är tisdagen den 31/3.

 

Annan matreservFörsamlingen har bett caféet att frysa in några portioner koshermat för medlemmar i församlingen som krisstöd i händelse av sjukdom. Det finns i färdiga portioner. Beställ senast 2 april kl. 12.00 om ni vill ha dem före pesach.

17 st bologneselasagne på soja
10 st lasagne rökt lax och spenat
10 indisk blomkålsröra

Pris/portion: 70 kr

Beställningar: per mejl med namn och telefonnummer och vid behov leveransadress samt antal och namn på portionerna från: helene.eliasson.lundstrom@jfst.se eller skicka sms/textmeddelande med namn, antal/namn på portionera och vid behov leveransadress till 070-759 0579 tack.

Betalningar: Swisha till Judiska Församlingen i Stockholm 123 001 85 49 och märk betalningen med KKcafe 2020.