Machane Mitzva 2024

Välkommen till Machane Mitzva - höstlovslägret för barn som förbereder sig för sin bar eller bat mitsva!

På Machane Mitzva (som betyder mitsva-kollo på hebreiska) får barn födda 2021, 2013 och 2014 möjlighet att fördjupa sina kunskaper om judendomen, stärka sin identitet och skapa minnen för livet.

Under Machane Mitzva kommer barnen att delta i en mängd spännande, roliga och lärorika aktiviteter som är utformade för att främja deras förståelse för det judiska. Kolloprogrammet innehåller interaktiva undervisningssessioner, där barnen får utforska sina judiska rötter och lära sig om viktiga traditioner och ceremonier.

Utöver det pedagogiska innehållet kommer Machane Mitzva också erbjuda en mängd roliga och minnesvärda aktiviteter. Barnen får delta i utomhuslekar, sportaktiviteter, kreativa workshops och gemenskapliga ceremonier. Detta ger dem möjlighet att bygga starka vänskapsband och uppleva glädjen i att vara en del av en judisk gemenskap.

Machane Mitzva är mer än bara ett läger - det är en upplevelse som kommer att berika barnens kunskaper, stärka deras judiska identitet och skapa livslånga vänskaper. Vi ser fram emot att välkomna ditt barn till denna spännande och meningsfulla höstlovsupplevelse på vårt kollo!

Datum & plats för kollot visas bakom inloggningen, eller mejla respektive församling. Kontaktinformation finns längre ner.  

Välkomna att anmäla ert barn. Anmälan är öppen till och med 22 september. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Machane Mitzva är ett samarbete mellan Judiska församlingen i Göteborg, Judiska församlingen i Malmö och Judiska Församlingen i Stockholm och vi välkomnar barn från hela Sverige.

Prisuppgifter

Ordinarie pris: 6 000kr

En förälder är medlem i en judisk församling: 4 500kr (25% rabatt på ordinarie pris)

Två föräldrar/ensam vårdnadshavare är medlem(mar) i en judisk församling: 3 000kr (50% rabatt på ordinarie pris)

I priset inkluderas resa från Göteborg och Malmö till Stockholm. Även boende, alla aktiviteter och kosher mat under hela vistelsen är inkluderade.

Vi erbjuder möjlighet till nedsättning av priset upp till 2000kr för medlemmar i en av Sveriges judiska församlingar som är låginkomsttagare, sjukskriven, eller har annan ekonomisk svårighet.

 

Frågor? Kontakta:

Stockholm: utbildning@jfst.se 

Göteborg: utbildning@jfgbg.se 

Malmö: cheder@jfm.se

*Vi förbehåller oss ändringar eller kancellering vid för få anmälningar.*

30 oktober - 03 november
12:00 - 12:00
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm Judiska Församlingen i Göteborg Judiska Församlingen i Malmö

Sista anmälningsdatum för icke-medlemmar är den 22 september 2024.

Sista anmälningsdagen för medlemmar är den 22 september 2024, för att kunna anmäla sig som medlem måste man vara inloggad.

Anmäl

Machane Mitzva

Deltagarens uppgifter
I vilken stad bor barnet?
Vårdnadshavarens uppgifter
Är ni medlemmar i Judiska Församlingen i Stockholm, Judiska församlingen i Malmö eller Judiska Församlingen i Göteborg?
Om ni väljer ja, får ni nedsättningformuläret från oss i mejl. Vi erbjuder möjlighet till nedsättning av priset upp till 2000kr för den som är medlem i en av våra församlingar och är låginkomsttagare, sjukskriven, eller har annan ekonomisk svårighet.


Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.

Stay on this page until you receive confirmation that the notification has been submitted, otherwise the notification will be cancelled.