Studiebesök i biblioteket

Du/ni är väldigt välkomna att göra ett studiebesök i vårt bibliotek. För externa grupper utanför församlingen tar biblioteket en avgift, kontakta oss för mer information.

För att kunna komma på studiebesök måste en en gruppansvarig kontakta biblioteksansvarig Malin Norrby för att göra en förfrågan och boka besöket som första steg. När besöket är bokat med Malin Norrby ska varje person som ska besöka oss fylla i formuläret nedan. Vår säkerhetsavdelning behöver informationen så att alla kan känna sig trygga. Hoppas du har förståelse för detta.

Vi behöver dina uppgifter senast 72 timmar innan ditt planerade besök för att kunna behandla dem. När du skickat in alla uppgifter hör av oss så snart vi kan!

Förfrågan om att komma på studiebesök

OBS! Anmäl endast en person/anmälan

Vi samlar in ditt namn, adress och telefonnummer för att kunna kommunicera med dig kring besöket, och för att kunna kontrollera att det är de anmälda personerna som kommer.

Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.

Stay on this page until you receive confirmation that the notification has been submitted, otherwise the notification will be cancelled.