Handledare till Shana haba’a-programmet sökes

Om ossJudiska Församlingen i Stockholm är den största judiska organisationen i norra Europa, med över 4300 medlemmar. Vi bedriver en bred och omfattande verksamhet som bland annat inkluderar sommarläger, synagogor, kulturverksamhet, bibliotek, barn och ungdomsverksamhet och social verksamhet. Vi är en enhetsförsamling vilket innebär att vi företräder medlemmar från alla olika judiska inriktningar - från helt sekulära till ortodoxa.

Om Shana haba’a-programmetShana Haba’a är ett utbildningsprogramprogram riktat till ungdomar som går i årskurs 9. Syftet med programmet är att utbilda en grupp ungdomar om Israel och kopplingen mellan judendom och landet, att diskutera identitetsfrågor och mycket annat.

Shana haba'a är uppbyggt av träffar i stan (måndagar) med första träff den 16 december 2019, en kollohelg 24–26 april 2020 och en resa till Israel 14 juni till 2 juli 2020.

Om rollenVi söker dig som vill bli handledare för gruppen. Vår mångåriga handledare Talli David är kvar men vi har alltid haft två handledare och därtill en guide, chaufför mm.

AnsökanSkicka din ansökan senast 5 december i form av ett personligt brev med en kort beskrivning av dig själv, vad du gjort, vilka drömmar du har och varför du är precis rätt för detta jobb, till utbildning@jfst.se.