Sjukvården i Israel efter 7 oktober: Utmaningar, erfarenheter och utveckling

Vi vill bjuda in dig till en viktig och insiktsfull diskussion om sjukvården i Israel efter den 7 oktober. Under denna period har mer än 1500 israeliska medborgare tragiskt nog förlorat sina liv och nästan 10 000 har skadats fysiskt. Många fler är psykiskt traumatiserade. Det snart årslånga krigstillståndet har satt enorm press på Israels sjukvårdssystem.

 

De skadade, både civila och soldater, har behövt akut vård under mycket svåra förhållanden, följt av komplexa operationer och behandlingar. Många av dem kräver långvarig rehabilitering, både fysiskt och psykiskt. Samtidigt måste den vanliga, rutinmässiga sjukvården fortsätta att fungera.

 

Under detta evenemang kommer några av de läkare som arbetat direkt med att ge vård under dessa exceptionella omständigheter att dela med sig av sina erfarenheter. De kommer att berätta om de utmaningar de mött, sina personliga upplevelser och hur dessa erfarenheter har bidragit till att modifiera och utveckla sjukvården i Israel.

 

Efter föredraget blir det dryck och mingel där ni kan få tillfälle att träffa de israeliska läkarna och höra mer om deras erfarenheter.

 

Vi ser fram emot att välkomna dig till denna viktiga diskussion och hoppas att du kan delta.

Detta arrangemang är ett medlemsinitiativ, ett samarbete mellan en grupp svenska läkare med en grupp israeliska läkare och Judiska Församlingen i Stockholm

19 oktober
19:00 - 21:00
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm

Sista anmälningsdagen för medlemmar är den 16 oktober 2024, för att kunna anmäla sig som medlem loggar du in med mobilt bankID, är du inloggad ser du anmälningsknappen

Sista anmälningsdatumet för icke-medlemmar är passerat och anmälan är inte längre möjlig.