"Shabbat Unplugged" & potluck med Chanuka-tema

Tack för din intresse för vår kabbalat shabbat! Tyvärr kan vi inte ta emot din anmälan. Responsen på vår inbjudan har varit så överväldigande att vi inte kan ta emot flera deltagare.

 

Du är välkommen till en “Shabbat Unplugged” till med vår kehila Sukkat Shalom. Tillsammans med Avital Shein och vår rabbin Rebecca Lillian välkomnar vi shabbat med musik, poesi och en shabbatmåltid.

Kom med din röst, din nyfikenhet och ditt musikinstrument* och njut av shabbbatstämning tillsammans! Alla åldrar är välkomna.
Detta är en möjlighet för alla som spelar ett instrument att bara prova på melodierna. Vi pausar. Vi upprepar. Inget formellt. Och även för de som vill öva på att sjunga melodierna PJS använder, nu får du en chans att lära dem och inte stressa över formaliteten i den vanliga fredagsgudstjänsten.

*Om du råkar ha extra rytminstrument som shakers, små trummor mm, ta gärna med dem också!

I dessa mörka tider är det bra att samlas. Ikväll spelar vi musik och vi tänder våra chanukiot. Ta med din egen chanukia/stake, ta gärna med flera om du har, så tänder vi dem tillsammans.

Gudstjänsten följs av Sukkat Shaloms populära potluck/knytkalasmiddag. Vi tar med rikligt av rätter av fisk, vegetariskt, mejeri, frukt, grönsaker, eller efterrätter… Allt färdigt att ställa direkt på bordet och helst med serveringsbestick att ta med. Tänk på att komma i god tid på fredag kväll för att packa upp och ställa ditt bidrag på buffébordet.
PJS ordnar kalla och varma drycker till självkostnadspris.

Gudstjänsten börjar kl 18.00, men alla som ta med sig ett instrument är välkomna att komma tidigt, kl 17.30, för en snabb gruppuppvärmning.

08 december
18:00
Plats
Sessionssalen
Arrangörer
Sukkat Shalom / Progressiv Judendom i Stockholm

Sista anmälningsdatumet är passerat och anmälan är inte möjlig längre.