JULFESTEN 2023

Endast för medlemmar. En medlem får ta med sig en (1) ickemedlem som sällskap.

Salarna var prydda med blinkande ljus som kastade ett varmt, festligt sken på sammankomsten. Skratt och glada samtal fyllde luften när gästerna kom, klädda till niorna i sin mest glamorösa klädsel. Det var en natt av förtrollning, en blandning av semesterjubel och en atmosfär av spännande förväntan.
Spänningen bubblade när människor testade lyckan, deras ansikten lyste upp för varje vinst och godmodiga skämt fyllde luften.
Musik fyllde utrymmet, fängslade publiken och satte tonen för natten. Dansgolvet vinkade, och snart omslöt en livlig rytm rummet. Revelers rörde sig till takten, deras humör höjde mitt i det glada firandet.
Allt eftersom kvällen fortskred delades historier i viskningar och leenden höll hemligheter om gemensamma äventyr. Natten utvecklades i en virvelvind av glädje, med ögonblick som blev värdefulla minnen, bundna av en outtalad pakt: det som hände inom väggarna av detta festliga firande skulle förbli inbäddat i hjärtat på dem som deltog.
När natten närmade sig sitt slut, och farväl utbyttes, dröjde ekon av skratt och de skimrande minnena från kvällen kvar, vilket lämnade varje gäst med en känsla av magi och kamratskap som bara ett verkligt anmärkningsvärt julfirande kunde ge.
Policy mot droger och sexuella trakasserier:
MASSA KRAMAR,
Nya JFs styrelse
24 december
21:30
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Nya JF