Nu är det dags att anmäla sig - Sommarvistelse för unga seniorer 2024

Även i år kommer Judiska Församlingen att arrangera fem härliga sensommardagar för unga seniorer (ca 65-75 år, vi är flexibla). De tre tidigare åren har varit stora succéer! 

Vill du också njuta av judisk samvaro tillsammans med gamla och kanske nya vänner? Boka då datumen 28 augusti till 1 september.

Det finns många möjligheter till egna aktiviteter; natur, bad, bastu, båtliv, skogsvandringar, sportaktiviteter och konsthantverk. Utöver det kommer det erbjudas föreläsningar, samtal, sång, friskvård och shabbatfirande. Alla deltagare är välkomna att komma med initiativ till aktiviteter och delta i det som passar. Vistelsen är fyra nätter med helpension.

Pris: 5200 kr för medlem i Judiska församlingen samt för stödmedlemmar. 6800 kr för icke-medlemmar

Anmälan – namn, adress och email - ska vara inkommen senast den 20 maj 2024 och en reservationsavgift på 1000 kr (swisch 123 001 85 49, skriv GUS2024) måste vara inbetalad då för att din bokning ska gälla. Faktura kommer att skickas på resterande belopp. 

Hela beloppet ska vara inbetalat senast den 31 maj 2024. 

Frågor: bengt.mosesson@jfst.se 

28 augusti - 01 september
12:00 - 23:59
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm

Sista anmälningsdatum för icke-medlemmar är den 20 maj 2024.

Sista anmälningsdagen för medlemmar är den 20 maj 2024, för att kunna anmäla sig som medlem måste man vara inloggad.

Anmäl

OBS! Anmäl endast en person/anmälan

Vi samlar in ditt namn, adress och telefonnummer för att kunna kommunicera med dig kring evenemanget, och för att kunna kontrollera att det är de anmälda personerna som kommer.

Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.

Stay on this page until you receive confirmation that the notification has been submitted, otherwise the notification will be cancelled.