Alla offentliga så väl som privata aktiviteter samt gudstjänster i våra lokaler är inställda till och med 13 augusti 2020/ All public, private activities and services in our premises are canceled until August 13, 2020.

Volontärer sökes för kollorenovering

Att vår kollosommar blev inställd har nog inte gått någon förbi. Vi är så klart väldigt ledsna för detta men det gjorde det möjligt för oss (Helene Blad och Eli Wald) att kontakta församlingen med ett erbjudande om att renovera koloniområdet. Många har genom åren flaggat för att man, pro bono, skulle vilja lägga tid, kraft och engagemang på att fixa till vårt kollos standard – nu finns chansen! Vårt kollo behöver, med mycket kort varsel, din hjälp. Allt du kan tänka dig att bidra med uppskattas!

Avsett några dagar, en vecka eller varför inte hela den tillgängliga perioden 26 juni - 19 juli för att åstadkomma magi ute på vårt koloniområde. Vi har kommit fram till en plan för renovering baserat på gamla och nya idéer och koloniområdets befintliga underhållsplan. Vi har även sökt bidrag bland fonder, stiftelser och sponsorer.

Vi vill i detta första skede samla en projektgrupp och få kontakt med personer som vill hjälpa till med olika saker.

Om du vill hjälpa till på något sätt, gå med i Facebookgruppen "Renovera Glämsta". Gå in under fliken ”evenemang” och anmäl hur du kan vara behjälplig och när/om tillgänglig för att vara på koloniområdet och hjälpa till.

Ekonomiska bidrag kan sättas in på FGVs konto i Handelsbanken  6144 947 057 218. Märk med GR2020+ första bokstaven i förnamnet följt av efternamnet. Exempel för Eli Wald skulle då vara GR2020EWALD

Vi kommer att återkomma med mer detaljer längre fram men vill få ut detta så fort som möjligt!

Med vänliga hälsningar, Eli Wald och Helene Blad

Kontakta oss gärna för frågor: Eli Wald: eli_wald@hotmail.com, Helene Blad: heleneblad13@gmail.com