Uppdaterad information om covid-19 (25 mars)

Alla offentliga så väl som privata aktiviteter i våra lokaler är inställda tom  30 april,  gudstjänster är inställda tom 20 april. (Medlemstidningen Tachles har annonser för program. Tidningen trycktes innan församlingen beslöt att ställa in alla program, det som står här på hemsidan gäller, inte Tachels.)

Hemstöd ringer till kunder och levererar vissa varor och lämnar dem utanför dörren hos våra äldre men gör inte längre hembesök. Meals on Wheels (matleveranser till sjuka och behövande) kommer att fortsätta. Begravningsverksamheten kommer att fortsätta som vanligt. Privata möten och privat undervisning (som bnei mitsvaundervisning mellan lärare och en elev) bestämmer de som är inblandade själva om. Kontakta oss vid frågor: info@jfst.se.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

 

Uppdateringar: matzebeställningar – Auser Dalim

Matzeförsäljningen via nätet har stängts ned på Auser Dalim hemsida pga. att de redan fått den mängd beställningar som de kan hantera fram till pesach.
För er som fortfarande inte har inhandlat era matzeprodukter hänvisar Auser Dalim till Kosherian där deras produkter finns till försäljning.
För öppettider: https://www.kosherian.se/
 
Viktig info om ändrad hämtningsdagGäller endast er som redan har beställt matzeprodukter för avhämtning den 29 mars 2020. Auser Dalim har beslutat att ppa. coronaviruset skjuta upp hämtningsdagen till söndag 5 april kl. 11 – 16.

Pga. rådande situation kan vi inte göra någon ändring från hämtning till transport till närmaste utlämningsställe, ej heller göra några ändringar av redan beställda varor.
Beställningar du gjort till utlämningsställe kommer att börja skickas ut i slutet av nästa vecka, alltså från den 26 mars.
 
/Auser Dalims kundservice
info@auserdalim.se