Socionom, psykolog eller beteendevetare till sommarkollo sökes

Om ossJudiska Församlingen i Stockholm är den största judiska organisationen i norra Europa, med över 4300 medlemmar. Vi bedriver en bred och omfattande verksamhet som bland annat inkluderar sommarläger, synagogor, kulturverksamhet, bibliotek, barn och ungdomsverksamhet och social verksamhet. Vi är en enhetsförsamling vilket innebär att vi företräder medlemmar från alla olika judiska inriktningar - från helt sekulära till ortodoxa.

Om kolloJudiska Församlingen i Stockholm bedriver en kolloverksamhet i skärgården. Under sommaren har vi tre olika barnperioder på kollot. På kollot deltar barn i åldern 8 – 15 år. (Period 1 & 2 barn i åk 2 – 6, Period 3 barn i åk 6 – 8).

Om rollenVi söker en vuxen person som skall vara ute på kollot under barnperioderna (en eller alla tre, beroende på person). Personen ska stöda den övriga personalen i frågor som våra unga inte är utbildade i. Den vi söker skall ha slutfört eller vara på slutskedet av sin utbildning till socionom, inom beteendevetenskap eller psykologi.

Du kommer att arbeta på kollot under de tre barnperioderna 11 juni–14 augusti, sammanlagt två månader med 9 dagars uppehåll (14–22 juli) eller ENDAST under den sista perioden 23 juli-14 augusti, vilket bestäms i samråd.

KvalifikationerBarn och ungdomar samt deras välmående står ditt hjärta nära. Du är van vid att möta barn och ungdomar med problem. Du skall fungera som vuxenstöd både till kollodeltagarna och till våra ungdomsledare på kollot. Du kommer att vara på plats 24/7 med några undantag. Du arbetar inom ditt arbetsfält med psykologiskt stöd men deltar även på övriga kolloaktiviteter i mån av möjlighet. Att vara anställd på Judiska Församlingen i Stockholm innebär att ta ansvar för sitt eget område såväl som att vara en del av ett större arbetslag och delaktig i helheten.

Vi erbjuder en livlig och mångfacetterad arbetsmiljö i den vackra svenska skärgården samt en kompensation enligt branschavtal.

AnsökanSkicka din ansökan med personligt brev till Laila Takolander senast den 15 januari 2020.

För mer information kontakta Judiska Församlingen i Stockholms verksamhetschef Laila Takolander via mail eller på 072–0702273.