Uppdaterad information om covid-19 (25 mars)

Alla offentliga så väl som privata aktiviteter i våra lokaler är inställda tom  30 april,  gudstjänster är inställda tom 20 april. (Medlemstidningen Tachles har annonser för program. Tidningen trycktes innan församlingen beslöt att ställa in alla program, det som står här på hemsidan gäller, inte Tachels.)

Hemstöd ringer till kunder och levererar vissa varor och lämnar dem utanför dörren hos våra äldre men gör inte längre hembesök. Meals on Wheels (matleveranser till sjuka och behövande) kommer att fortsätta. Begravningsverksamheten kommer att fortsätta som vanligt. Privata möten och privat undervisning (som bnei mitsvaundervisning mellan lärare och en elev) bestämmer de som är inblandade själva om. Kontakta oss vid frågor: info@jfst.se.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

 

Mathjälp till seder och vid kris

SedermatVi erbjuder medlemmar i Judiska Församlingen i Stockholm som är över 70 år eller har insjuknat allvarligt att via oss beställa matlådor från Hemmet. En matlåda kostar 450 kr. För de som behöver utkörning, försöker vi bygga ett körschema att köra ut maten före seder.

Man kan beställa nedanstående och välja mellan lammstek eller kyckling för köttigt.

I varje portion ingår:

Buljong med kneidel. Fryst i sopplåda
Bogstek lamm med champinjonsås, klyftpotatis och blomkål. Fryst i tvåfacksmatlåda
eller
Ugnstekt kyckling med skysås, potatisgratäng och minimorötter. Fryst i tvåfacks matlåda

samt

Gefilte fisch med chrein. Fryst 1 stor. 
Sederfat. Färsk i plastlåda
Sallad. Färsk i plastlåda
Fruktsallad med jordgubbar. Färsk i plastlåda.
 

Beställ per mejl med namn, telefonnummer och vid behov leveransadress samt antal portioner från: helene.eliasson.lundstrom@jfst.se eller skicka sms/textmeddelande med namn, antal portioner och vid behov leveransadress till 070-759 0579 tack.

Pris/portion 450 kr. Swisha till Judiska Församlingen i Stockholm, 123 001 85 49 och märk betalningen med sedermat 2020. Tack.

Sista beställningsdagen för seniorer och sjuka är tisdagen den 31/3.

 

Annan matreservFörsamlingen har bett caféet att frysa in några portioner koshermat för medlemmar i församlingen som krisstöd i händelse av sjukdom. Det finns i färdiga portioner.

17 st bologneselasagne på soja
10 st lasagne rökt lax och spenat
10 indisk blomkålsröra

Pris/portion: 70 kr

Beställningar: per mejl med namn och telefonnummer och vid behov leveransadress samt antal och namn på portionerna från: helene.eliasson.lundstrom@jfst.se eller skicka sms/textmeddelande med namn, antal/namn på portionera och vid behov leveransadress till 070-759 0579 tack.

Betalningar: Swisha till Judiska Församlingen i Stockholm 123 001 85 49 och märk betalningen med KKcafe 2020.