Uppdaterad information om covid-19 (25 mars)

Alla offentliga så väl som privata aktiviteter i våra lokaler är inställda tom  30 april,  gudstjänster är inställda tom 20 april. (Medlemstidningen Tachles har annonser för program. Tidningen trycktes innan församlingen beslöt att ställa in alla program, det som står här på hemsidan gäller, inte Tachels.)

Hemstöd ringer till kunder och levererar vissa varor och lämnar dem utanför dörren hos våra äldre men gör inte längre hembesök. Meals on Wheels (matleveranser till sjuka och behövande) kommer att fortsätta. Begravningsverksamheten kommer att fortsätta som vanligt. Privata möten och privat undervisning (som bnei mitsvaundervisning mellan lärare och en elev) bestämmer de som är inblandade själva om. Kontakta oss vid frågor: info@jfst.se.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

 

Gruppledare till Shana Haba'a programmet sökes

Om Shana Haba'a programmetShana Haba'a är ett utbildningsprogram inom Judiska Församlingen i Stockholm. Programmet riktar sig till ungdomar som går i årskurs 9. Syftet med programmet är att utbilda ungdomar om Israel, kopplingen mellan judendom och Israel och att diskutera identitetsfrågor. Shana Haba'a programmet består av tre måndagsträffar under mars-maj (kan tillkomma fler träffar), en kollohelg 24–26 april 2020 och en resa till Israel 14 juni till 2 juli 2020.

Om rollenVi söker dig som vill bli gruppledare. Vi ser gärna att du deltagit i ledarskapsutbildningar och att dina studier är relevanta kring gruppledarskap för tonåringar.

AnsökanSkicka din ansökan senast 25 februari i form av ett personligt brev med en kort beskrivning av dig själv, vad du gjort, vilka drömmar du har och varför du är precis rätt för detta jobb samt ett kort CV (max 1 sida) till utbildning@jfst.se.

Om ossJudiska Församlingen i Stockholm är den största judiska organisationen i norra Europa, med över 4300 medlemmar. Vi bedriver en bred och omfattande verksamhet som bland annat inkluderar sommarläger, synagogor, kulturverksamhet, bibliotek, barn och ungdomsverksamhet och social verksamhet. Vi är en enhetsförsamling vilket innebär att vi företräder medlemmar från alla olika judiska inriktningar - från helt sekulära till ortodoxa.