Glämsta för seniorer - yngre som äldre!

För er lite yngre

På begäran från er medlemmar, bland annat via vår senaste enkätundersökning, har vi nu satt igång planeringen med att undersöka möjligheterna att genomföra en specialvecka på vårt älskade Glämsta - för unga pensionärer/medelålders medlemmar. Låter detta intressant för dig? Har du vänner som du tror skulle vara intresserade? Vi håller just nu på att sammanställa önskemål och se över möjligheter för att få till denna verksamhet där ute. Får vi allt på plats - och intresserade deltagare - kommer detta arrangemang att genomföras under sista veckan i augusti. Är du intresserad av att påverka innehållet? Vi lyssnar gärna in vad du vill ha/vad du ser framför dig! Hör av dig till mig, er nya projektkoordinator Mats Israelsson. Jag nås på mats.israelsson@jfst.se eller 072 601 05 01

För er lite äldre

Förra året kunde vi inte genomföra seniorveckan på Glämsta pga den rådande pandemin – i år har vi väntat och väntat på olika besked för att kunna göra en planering. Vi har nu kommit fram till att skjuta upp vår vecka något men att vi planerar att ha den!
Vi kan av pandemiskäl inte ha vår verksamhet samtidigt som barnen utan planerar istället en seniorvecka sista veckan i augusti, den 25-31/ 8 ute på Glämsta. Är du intresserad av att vara med? Du måste vara medlem i församlingen och du måsta ha fått två vaccinationer mot Corona.
Hör av dig till Helene Eliasson Lundström på helene.eliasson.lundstrom@jfst.se eller 070 759 05 79.