Vernissage Susanne Frister

När jag började på Folkhögskolan i Väddö nära Norrtälje, 1998, kunde jag inte ana att textillinjen ( sömnad och vävning ) skulle föra mig vidare till måleriet. Men genom modellteckningen på textil märkte jag att det var det som var min fristad och jag började måla och fortsatte med det. Som barn hade jag målat mycket, men trodde ( som många andra ) inte att detta kunde var ett yrke och försökte skaffa mig ett ” riktigt” jobb.

Efter målarskolan Pernbys i Stockholm fick jag mitt första galleri och 
har sedan haft 11-12 separatutställningar. Det är roligt att jag nu, nästan på dagen för tjugo år sedan min debututställning på Galleri Kavaletten, ska ställa ut hos församlingen, som är en slags hemvist för mig!
På utställningen kommer det ligga en bok som jag har tryckt upp (till försäljning) där många av mina tidigare verk är med samt en del tankar som har med hantverk och fantasin att göra samt ett cv. 
Varmt välkomna den 16 okt!

/Susanne Frister

 

Frågor? Kontakta jonna.wolff@jfst.se

 

16 oktober
18:00
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm

Sista anmälningsdatum för icke-medlemmar är den 12 oktober 2023.

Sista anmälningsdagen för medlemmar är den 15 oktober 2023, för att kunna anmäla sig som medlem måste man vara inloggad.

Anmäl

OBS! Anmäl endast en person/anmälan

Vi samlar in ditt namn, adress och telefonnummer för att kunna kommunicera med dig kring evenemanget, och för att kunna kontrollera att det är de anmälda personerna som kommer.

Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.

Stay on this page until you receive confirmation that the notification has been submitted, otherwise the notification will be cancelled.