KABARET JIDDISCH

För hundra år sedan var jiddischkulturen vital och expansiv och växte tillsammans med dåtidens avantgarde på alternativa scener. I Kabaret Jiddisch plockar Sofia Berg-Böhm, Anne Kalmering, Nils Harning, Miriam Oldenburg och Rimma Gotskosik upp kabarettraditionen från Warsawa, Odessa, Paris, Vilnius, New York och gör den till Stockholm 2022. Teatersånger, folksånger, drag, vaudeville, vad-du-vill om vartannat med några av Sveriges främsta uttolkare av judisk musik idag. En generös kväll där det mesta kan hända.
Lite källarteater, lite crossdressing, mycket jiddischsång.

Biljetter: Församlingsmedlemmar och studenter betalar 180 kr, icke medlemmar 220 kr.

Obligatorisk föranmälan.

Betalas: via swish 0709225218 eller Nordea 3300-6206210244 eller kontant på plats senast 40 minuter innan föreställning. Glöm inte att också föranmäla på länken ovan.

Frågor: info@annekalmering.com

Välkomna!

 

05 november
19:00
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm i samarbete med TYP Kulturkapital med stöd från Kulturrådet och Helge Ax:son Johnsons stiftelse

Sista anmälningsdatum för icke-medlemmar är den 1 november 2022.

Sista anmälningsdagen för medlemmar är den 3 november 2022, för att kunna anmäla sig som medlem måste man vara inloggad.

Anmäl

OBS! Anmäl endast en person/anmälan

Vi samlar in ditt namn, adress och telefonnummer för att kunna kommunicera med dig kring evenemanget, och för att kunna kontrollera att det är de anmälda personerna som kommer.

Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.