Chanukka-AW

Judiska församlingen bjuder in till chanukka-after work!  

Kom och schmooza och nosha med oss och fira in chanukka! Vi tänder andra chanukkaljuset ihop, äter och minglar. Som olja på moset 😉 kommer kvällen gästas av ingen mindre än Ronn Elfors Lipsker som bjuder på standup.  

Vi bjussar på första vinglaset och säljer därefter vin och öl till självkostnadspris. Och som om det inte vore nog bjuds också på sufganiyot till alla! 

Har du aldrig riktigt känt dig hemma i församlingens lokaler? Räds du av tanken på en mansröst i den lilla högtalardosan som frågar vem du är utanför den höga metallporten? Eller är du kanske supervan vid att traska in genom två lager säkerhetsdörrar, hälsa på varenda jidd i huset och sätter dig gärna och tar en hummus på cafét? Kom och fira chanukka med oss oavsett vem du är! 

Missa inte denna unika chans att träffa nya och gamla vänner till chanukkas ära. Ta med en kompis eller partner, jidd eller goy – det blir skoj!  

För alla över 18. 

Pris: Helt gratis såklart! 

Varmt välkomna! 
 
Begränsat antal platser. Alla som planerar att komma behöver anmäla sig. Anmäl dig via formuläret. 


Frågor? Kontakta naima.grossman@jfst.se  

19 december
18:00 - 21:00
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm

Sista anmälningsdatum för icke-medlemmar är den 15 december 2022.

Sista anmälningsdagen för medlemmar är den 18 december 2022, för att kunna anmäla sig som medlem måste man vara inloggad.

Anmäl

OBS! Anmäl endast en person/anmälan

Vi samlar in ditt namn, adress och telefonnummer för att kunna kommunicera med dig kring evenemanget, och för att kunna kontrollera att det är de anmälda personerna som kommer.

Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.