Författarsamtal för barn med Hedda och Jens Lapidus!

Kom och hör Hedda och Jens Lapidus berätta om sitt författarskap och om Dillstaligan.

"Världsstjärnan Megarocker kommer till Dillsta för två utsålda konserter. Zasha blir helt besatt av att få en selfie med Megarocker. Men det är något som inte stämmer, för efter varje konsert så har publikens mobiltelefoner försvunnit spårlöst! Det blir ett uppdrag för Dillstaligan att ta reda på sanningen bakom mobilstölderna, och på natten mellan konserterna planerar de att slå till!
Det skulle nog varit ett rätt lätt uppdrag, om det inte vore för att nätterna börjar bli allt mörkare, och det verkar röra sig skumma varelser bland skuggorna runt kyrkogården. Inte för att Jonathan, Bollan eller Zasha tror på spöken och zombies. Speciellt inte Zasha..."

Böckerna om Dillstaligan är fartfylld och rolig läsning för lågstadieåldern. "Zombiekuppen" är den fjärde boken i serien av författarduon Jens Lapidus och Hedda Lapidus. De generösa och finurliga illustrationerna är signerade Gustaf Lord.

-----------------------------------------------------------

Frågor: jonna.wolff@jfst.se

Med stöd från Kulturrådet och Stockholm Stad.

Vi följer FHMs rekommendationer. Om restriktionerna ändras sänds samtalet digitalt. Plats meddelas via email dagen innan samtalet, glöm inte att föranmäla dig.

Varmt välkomna!

 

26 september
16:00
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Jonna Wolff, Judiska Församlingen i Stockholm

Sista anmälningsdatumet är passerat och anmälan är inte möjlig längre.