Julfesten

Efter Coronapaus är det äntligen 2 år senare återigen dags för The Julfest, 25 december öppnar dörrarna för Nya JF JULFEST 2021!!

Som vi har längtat, förra året va första gången i Nya JF:s 60-åriga historia som en julfest inte sker. Som kompensation blir därför årets julfest bättre och större än någonsin!

Mer information kommer inom kort. Se till redan nu att anmäla er via länken och bjuda in era vänner detta vill ni inte missa.

OBS: Julfesten sker den 25 December iår, pga av Shabbat! Boka in i kalendern nu!!

Åldersgräns: 18+

Nya JF har anordnat pubar och fester sedan 1960-talet. Förutom vår årliga julfest, har vi även pubar och fester året runt. I Nya JF:s styrelse 2021 sitter Ania Scheja, Leia Polite, Ella Kessler, Emmie Wald, Elliot Witz, Adam Bonde, Elliot Mankowitz, Felix Naumann samt Daniel Janouch.

Policy mot droger och sexuella trakasserier:

https://docs.google.com/document/d/13lIwmZV_wzHttW2U5rgRCZRqjBZclFW6NA59Kk-26bc/edit

Frågor? sthlm.nyajf@gmail.com

25 december
21:00
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Nya JF

Sista anmälningsdatum för icke-medlemmar är den 22 december 2021.

Sista anmälningsdagen för medlemmar är den 23 december 2021, för att kunna anmäla sig som medlem måste man vara inloggad.

Anmäl

OBS! Anmäl endast en person/anmälan

Vi samlar in ditt namn, adress och telefonnummer för att kunna kommunicera med dig kring evenemanget, och för att kunna kontrollera att det är de anmälda personerna som kommer.

Obligatoriskt
Valfritt
Kostnadsfritt och enormt uppskattat!

Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.