Stephan Mendel Enk samtalar med Nina Solomin

Judiska Församlingen i Stockholm bjuder in till boksläpp och bubbel där Stephan Mendel Enk samtalar med Nina Solomin om sin nya bok ”Apan i mitten”. 

”Jacobs familj har vänts upp och ner av skilsmässa och död. Men efter år av turbulens lägger sig lugnet någorlunda i familjen och i världen omkring Jacob. Muren har fallit, Rabin och Arafat har skakat hand och själv har han äntligen fått börja spela i det ständigt krisande judiska fotbollslaget Maccabi.

Men när hans storebror - den avgudade Rafael - återvänder till Göteborg från Israel skärps läget igen. Rafael är som förbytt. Det finns något orubbligt hos honom. Kanske till och med - fanatiskt?

Snart håller politiska och religiösa motsättningar på att slita isär familjen. Och fotbollslaget blir ännu en spelplan för konflikterna.”

Vi kommer att följa FHMs rekommendation med maxantal 50 personer och avstånd mellan stolarna.  Endast medlemmar i Judiska Församlingen kan anmäla sig. Vi kommer även att streama kvällens samtal på vår Facebooksida, den är öppen för alla. 

Pris50 kr i entré, swisha  123 001 85 49, du swishar på plats och visar upp ditt swishkvitto i dörren. 

Frågor? Kontakta jonna.wolff@jfst.se

 

 

01 september
18:00
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm