Författarsamtal med Hanna Rajs Lara i samtal med Kettil Kasang 11/3

Hanna Rajs Lara tillhör förnyarna av den svenska samtida poesin. Under månen består av enskilda, starka dikter med olika tematiska ingångar. Med kraft och rytm skriver hon om kärlek, förlust, familjen och det judiska arvet, antisemitism och missbruk. Dikterna är personligt direkta, ofta rimmade och poetiskt talspråkliga. Hos Rajs Lara är kärleksförklaringen ett motstånd – solen lyser inte, men väl månen.

Under månen är Rajs Laras tredje diktsamling och hyllades av kritiker när den kom ut hösten 2020. Den belönades av Albert Bonniers stipendiefond för verk av litterär betydelse. 

Kettil Kasang är förläggare och redaktör på Anti förlag som bland annat gett ut Hanna Rajs Laras andra diktsamling Baby 2019. Han driver Anti bokhandel & salong i Malmö. Han är frilansande redaktör & dramaturg samt skriver för tillfället filmmanus tillsammans med John Skoog.

Detta evenemang sänds online om inte restriktionerna har ändrats.

Frågor: Jonna.wolff@jfst.se

Varmt välkomna!

11 mars
18:00
Plats
Centrala Stockholm/online
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm

Sista anmälningsdatum för icke-medlemmar är den 4 mars 2021.

Sista anmälningsdagen för medlemmar är den 10 mars 2021, för att kunna anmäla sig som medlem måste man vara inloggad.

Anmäl

OBS! Anmäl endast en person/anmälan

Vi samlar in ditt namn, adress och telefonnummer för att kunna kommunicera med dig kring evenemanget, och för att kunna kontrollera att det är de anmälda personerna som kommer.

Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.