Författarsamtal med Dominika Peczynski i samtal med Anneli Rådestad

"Många gånger har stupet varit inom synhåll för mig. Det har lockat och pockat med sin förgörande intensitet. Men viljan att överleva har varit starkare än alla andra instinkter tillsammans. Såklart hade jag kunnat spela mina kort smartare, inte ställt till det så mycket hela tiden, varit så envis och bråkig. Lagt huvudet på sned och med ett falskt leende tillskansat mig fördelar av olika slag, utan att uttrycka eller tycka något."

När Dominika Peczynski berättar om sitt liv liknar det inte något annat. De skyhöga topparna och bottendjupa dalarna. Från kärleken, skratten och friheten till sveken, tårarna och klavertrampen. Jag gör som jag vill är en naken berättelse om att till varje pris följa sin egen kompass, på sina egna villkor, oavsett vad alla runtomkring dig tycker. För oavsett hur krokig vägen kan bli, så kommer man ju fram sålänge man stannar kvar på den.

I samtal med Anneli Rådestad.

Frågor: Jonna.wolff@jfst.se
Vi följer FHMs rekommendationer, endast 75 platser.
Entré 50 kr för medlemmar i JF och 100 kr för ickemedlemmar, swish i dörren. 

26 november
18:00
Plats
Centrala Stockholm
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm

Sista anmälningsdatum för icke-medlemmar är den 19 november 2020.

Sista anmälningsdagen för medlemmar är den 25 november 2020, för att kunna anmäla sig som medlem måste man vara inloggad.

Anmäl

OBS! Anmäl endast en person/anmälan

Vi samlar in ditt namn, adress och telefonnummer för att kunna kommunicera med dig kring evenemanget, och för att kunna kontrollera att det är de anmälda personerna som kommer.

Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.