Uppdaterad information om covid-19 (25 mars)

Alla offentliga så väl som privata aktiviteter i våra lokaler är inställda tom  30 april,  gudstjänster är inställda tom 20 april. (Medlemstidningen Tachles har annonser för program. Tidningen trycktes innan församlingen beslöt att ställa in alla program, det som står här på hemsidan gäller, inte Tachels.)

Hemstöd ringer till kunder och levererar vissa varor och lämnar dem utanför dörren hos våra äldre men gör inte längre hembesök. Meals on Wheels (matleveranser till sjuka och behövande) kommer att fortsätta. Begravningsverksamheten kommer att fortsätta som vanligt. Privata möten och privat undervisning (som bnei mitsvaundervisning mellan lärare och en elev) bestämmer de som är inblandade själva om. Kontakta oss vid frågor: info@jfst.se.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

 

Inställt - Måndagscirkeln med rabbin Ute Steyer

Inställt - Vi känner Ute Steyer som rabbin i Stockholms Stora synagoga. Många träffar Ute ofta, andra mer sällan, oftast i samband med synagogan, med en helg eller en viktig händelse i livet. Många vet inte hur mycket Ute verkar utanför Judiska Församlingen, i samhället i stort. Hennes föreläsningar i kyrkor, på lärosäten och i andra sammanhang är välbesökta och uppskattade.

Måndagen den 30 mars kommer Ute till Måndagscirkeln för att hålla ett föredrag om judarna och Jesus. När hon höll föredraget i Kungsholms kyrka var den stora kyrkan fullsatt och applåderna vägrade ta slut!

Måndagscirkeln har föreläsningar måndagar kl.11.00 - 12.00. I samband med föreläsningen serveras fika o liten kaka: 20kr/gång. Ingen föranmälan behövs, det är bara att komma. Ansvarig är Helen Rubinstein. Frågor? Kontakta Helene Eliasson Lundström 08 58785862

30 mars
11:00 - 12:00
Plats
För exakt plats logga in eller kontakta Helene Eliasson Lundberg
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm i samarbete med Paideia