Uppdaterad information om covid-19 (25 mars)

Alla offentliga så väl som privata aktiviteter i våra lokaler är inställda tom  30 april,  gudstjänster är inställda tom 20 april. (Medlemstidningen Tachles har annonser för program. Tidningen trycktes innan församlingen beslöt att ställa in alla program, det som står här på hemsidan gäller, inte Tachels.)

Hemstöd ringer till kunder och levererar vissa varor och lämnar dem utanför dörren hos våra äldre men gör inte längre hembesök. Meals on Wheels (matleveranser till sjuka och behövande) kommer att fortsätta. Begravningsverksamheten kommer att fortsätta som vanligt. Privata möten och privat undervisning (som bnei mitsvaundervisning mellan lärare och en elev) bestämmer de som är inblandade själva om. Kontakta oss vid frågor: info@jfst.se.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

 

Medlemsmöte om Stora synagogan

Marc Harris presenterar sin utredning om Stora synagogan. Medverkande: Aron Verständig om vem som i slutändan beslutar om vem som bestämmer i synagogan. Vladan Boskovic, styrelsens representant i frågor gällande synagogan och Ute Steyer, rabbin i synagogan. Moderator: Willy Silberstein. Obligatorisk föranmälan. 

Endast för medlemmar i Judiska Församlingen. För att se anmälningslänken måste du vara inloggad med mobilt bankID. 

04 maj
18:30
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm

Detta evenemang är endast öppet för medlemmar att anmäla sig till. Logga in med mobilt bankID så kan du anmäla dig.