Alla offentliga så väl som privata aktiviteter samt gudstjänster i våra lokaler är inställda till och med 13 augusti 2020/ All public, private activities and services in our premises are canceled until August 13, 2020.

Inställt - Dubbelkonsert: Julia Fischler och Beloveds

Inställt - Judiska Församlingen bjuder in till en unik dubbelkonsert med Julia Fischler och Beloveds! Kom och ta ett glas och njut av en kväll full av musik!

"Beloveds är en kabaret, en begravningsplats, en cirkus, en godnattvisa". Med Channa Riedels tonsättningar och de kollektiva arrangemangen av svensk, rysk, palestinsk och amerikansk poesi presenteras musikaliska berättelser med spår av Liberation Music Orchestra, Victor Jara och Hanns Eisler. Resultatet blir musik som är innerlig, rakryggad och ostämt vacker.Oktober 2019 släpptes debutskivan “Så tar natten dig åter” på Abrovinsch Records. Skivans nav är enkla, starka melodier samt texterna - noga utvalda och lyhört framförda. “Så tar natten dig åter” är en bitterljuv knutpunkt för jazz, progg, judisk och svensk visa och tar avstamp i erfarenheter som många delar: flykten, kampen, exilen, kärleken."

22-åriga Julia Fischler, hemkommen från Berklee College of Music i Boston, USA bjuder på ärlig popmusik med starka soul- och rockinfluenser. Som pianist och sångerska skapar hon en intim miljö där fokuset på låtarnas lyrik och budskap är som mest centrala.

Inträde 150 kr

Medlemmar 75 kr

Varmt välkomna!

19 maj
18:00
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm