Uppdaterad information om covid-19 (25 mars)

Alla offentliga så väl som privata aktiviteter i våra lokaler är inställda tom  30 april,  gudstjänster är inställda tom 20 april. (Medlemstidningen Tachles har annonser för program. Tidningen trycktes innan församlingen beslöt att ställa in alla program, det som står här på hemsidan gäller, inte Tachels.)

Hemstöd ringer till kunder och levererar vissa varor och lämnar dem utanför dörren hos våra äldre men gör inte längre hembesök. Meals on Wheels (matleveranser till sjuka och behövande) kommer att fortsätta. Begravningsverksamheten kommer att fortsätta som vanligt. Privata möten och privat undervisning (som bnei mitsvaundervisning mellan lärare och en elev) bestämmer de som är inblandade själva om. Kontakta oss vid frågor: info@jfst.se.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

 

Dubbelkonsert: Julia Fischler och Beloveds

Judiska Församlingen bjuder in till en unik dubbelkonsert med Julia Fischler och Beloveds! Kom och ta ett glas och njut av en kväll full av musik!

"Beloveds är en kabaret, en begravningsplats, en cirkus, en godnattvisa". Med Channa Riedels tonsättningar och de kollektiva arrangemangen av svensk, rysk, palestinsk och amerikansk poesi presenteras musikaliska berättelser med spår av Liberation Music Orchestra, Victor Jara och Hanns Eisler. Resultatet blir musik som är innerlig, rakryggad och ostämt vacker.Oktober 2019 släpptes debutskivan “Så tar natten dig åter” på Abrovinsch Records. Skivans nav är enkla, starka melodier samt texterna - noga utvalda och lyhört framförda. “Så tar natten dig åter” är en bitterljuv knutpunkt för jazz, progg, judisk och svensk visa och tar avstamp i erfarenheter som många delar: flykten, kampen, exilen, kärleken."

22-åriga Julia Fischler, hemkommen från Berklee College of Music i Boston, USA bjuder på ärlig popmusik med starka soul- och rockinfluenser. Som pianist och sångerska skapar hon en intim miljö där fokuset på låtarnas lyrik och budskap är som mest centrala.

Inträde 150 kr

Medlemmar 75 kr

Varmt välkomna!

19 maj
18:00
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm

Sista anmälningsdatum för icke-medlemmar är den 12 maj 2020.

Sista anmälningsdagen för medlemmar är den 16 maj 2020, för att kunna anmäla sig som medlem måste man vara inloggad.

Anmäl

OBS! Anmäl endast en person/anmälan

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.

Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.