Alla offentliga så väl som privata aktiviteter samt gudstjänster i våra lokaler är inställda till och med 13 augusti 2020/ All public, private activities and services in our premises are canceled until August 13, 2020.

Slalomåkning i norska Lillehammar

Kos & Kaos inbjuder dig som är 25 - 45 år* till en helg i Ilsetra, Hafjelltoppen i norska Lillehammer, en av Norges vackraste platser. Efter en succéartad fisketur till Lofoten tidigare i år samlas vi i februari 2020 för att åka skidor, simma i den uppvärmda bassängen, äta shabbesmiddag, ha spännande konversationer, lyssna på föreläsningar, ha fest i vinternatten och naturligtvis kaos och mys. Njut av eldstaden med "whiskysmakning" och föreläsningar från en av Israels hetaste whiskidestillerier. Det kommer också att finnas gästtalare från Israels ”start-up nation” i syfte att skapa en bussbyggnadsplattform.

* Icke-judiska partners och/eller barn är välkomna. Barn under 5 år betalar 150 SEK för hela helgen. Barn i åldern 12 betalar halva priset.

Tiderna som anges är ungefärliga, exakt schema för resan är inte satt ännu.

Om Kos & KaosKos & kaos är en judisk skandinavisk think tank. Syftet, sedan starten 2016, har varit att föra samman unga vuxna med judisk tillhörighet, att nätverka och skapa gemenskap. Som alltid på Kos & Kaos blir det intressanta samtal och debatter om ämnen som berör. Det kan vara allt du har i ditt hjärta, ett intressant område du arbetar med, affärer, innovation eller frågor om identitet och religion samt kreativa konstnärliga stunder. Hör av dig om du vill bidra.

Läs mer och maila oss din intressdanmälan: www.kosogkaos.org/ski 

 

07 februari - 09 februari
18:00 - 12:00
Plats
Ilsetra, Hafjelltoppen
Arrangörer
Kos & Kaos i samarbete med judiska församlingar i Norden