UPPSKJUTEN TILL VÅREN - Konsert med Beloveds och Julia Fischler

OBS. På grund av de nya restriktionerna i region Stockholm kommer detta event tyvärr att skjutas upp till våren. Vi återkommer med nytt datum!

 

Judiska Församlingen bjuder in till en unik dubbelkonsert för att avsluta chanuka med Julia Fischler och Beloveds! Tänd det sista chanukaljuset med oss och njut av en kväll full av musik och sufganiyot! 

"Beloveds är en kabaret, en begravningsplats, en cirkus, en godnattvisa". Med Channa Riedels tonsättningar och de kollektiva arrangemangen av svensk, rysk, palestinsk och amerikansk poesi presenteras musikaliska berättelser med spår av Liberation Music Orchestra, Victor Jara och Hanns Eisler. Resultatet blir musik som är innerlig, rakryggad och ostämt vacker. Oktober 2019 släpptes debutskivan “Så tar natten dig åter” på Abrovinsch Records. Skivans nav är enkla, starka melodier samt texterna - noga utvalda och lyhört framförda. “Så tar natten dig åter” är en bitterljuv knutpunkt för jazz, progg, judisk och svensk visa och tar avstamp i erfarenheter som många delar: flykten, kampen, exilen, kärleken."

23-åriga Julia Fischler, hemkommen från Berklee College of Music i Boston, USA bjuder på ärlig popmusik med starka soul- och rockinfluenser. Som pianist och sångerska skapar hon en intim miljö där fokuset på låtarnas lyrik och budskap är som mest centrala.

Frågor: ungdom@jfst.se
Vi följer FHMs rekommendationer och kommer antingen att köra med begränsat antal platser eller livestreama eventet online.
Entré 75 kr för medlemmar i JF och 150 kr för ickemedlemmar, swish i dörren. 

Varmt välkomna!

17 december
17:30
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm

Sista anmälningsdatum för icke-medlemmar är den 9 december 2020.

Sista anmälningsdagen för medlemmar är den 16 december 2020, för att kunna anmäla sig som medlem måste man vara inloggad.

Anmäl

OBS! Anmäl endast en person/anmälan

Vi samlar in ditt namn, adress och telefonnummer för att kunna kommunicera med dig kring evenemanget, och för att kunna kontrollera att det är de anmälda personerna som kommer.

Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.