Uppdaterad information om covid-19 (25 mars)

Alla offentliga så väl som privata aktiviteter i våra lokaler är inställda tom  30 april,  gudstjänster är inställda tom 20 april. (Medlemstidningen Tachles har annonser för program. Tidningen trycktes innan församlingen beslöt att ställa in alla program, det som står här på hemsidan gäller, inte Tachels.)

Hemstöd ringer till kunder och levererar vissa varor och lämnar dem utanför dörren hos våra äldre men gör inte längre hembesök. Meals on Wheels (matleveranser till sjuka och behövande) kommer att fortsätta. Begravningsverksamheten kommer att fortsätta som vanligt. Privata möten och privat undervisning (som bnei mitsvaundervisning mellan lärare och en elev) bestämmer de som är inblandade själva om. Kontakta oss vid frågor: info@jfst.se.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

 

Sederkvällarna i Judiska Församlingens regi - Inställt

Inställt - Första kvällen
Onsdag 8 april kl 20.00 under ledning av B’nei akiva schlichim Eliezer Vider och Moria Florsheim

Andra kvällen
Torsdag 9 april kl. 20.00 under ledning av rabbin Ute Steyer och kantor Yuval Hed

Anmälan och betalning
Medlemmar i Judiska Församlingen: 350 kr för vuxna, 200 kr för barn mellan 5-12 år. Icke-medlemmar: 700 kr för vuxna, 300 kr för barn mellan 5-12 år.

Begränsat antal platser. Plats meddelas 7 april, (medlemmar i Judiska Församlingen kan redan nu se exakt plats om de loggar in med mobilt bankID). OBS! Bindande anmälan. Sista dag för inbetalning är fredag 3 april till bg 806-9486 eller swisha till: 123 001 85 49 Skriv ”Seder” i meddelanderutan.

 

 

08 april
20:00
09 april
20:00
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm

Sista anmälningsdatum för icke-medlemmar är den 1 april 2020.

Sista anmälningsdagen för medlemmar är den 3 april 2020, för att kunna anmäla sig som medlem måste man vara inloggad.

Anmäl

OBS! Anmäl endast en person/anmälan

Vi samlar in ditt namn, adress och telefonnummer för att kunna kommunicera med dig kring evenemanget, och för att kunna kontrollera att det är de anmälda personerna som kommer.Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.