Uppdaterad information om covid-19 (25 mars)

Alla offentliga så väl som privata aktiviteter i våra lokaler är inställda tom  30 april,  gudstjänster är inställda tom 20 april. (Medlemstidningen Tachles har annonser för program. Tidningen trycktes innan församlingen beslöt att ställa in alla program, det som står här på hemsidan gäller, inte Tachels.)

Hemstöd ringer till kunder och levererar vissa varor och lämnar dem utanför dörren hos våra äldre men gör inte längre hembesök. Meals on Wheels (matleveranser till sjuka och behövande) kommer att fortsätta. Begravningsverksamheten kommer att fortsätta som vanligt. Privata möten och privat undervisning (som bnei mitsvaundervisning mellan lärare och en elev) bestämmer de som är inblandade själva om. Kontakta oss vid frågor: info@jfst.se.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

 

Sederaftnar online

Judiska Församlingen i Göteborg, genom Benjamin Gerber, anordnar digitala pesachsedrar online som alla kan delta i. Följ instruktionerna nedan. 

Årets pesachsedrar blir annorlunda från alla andra år - få av oss kommer kunna samlas för en sedermåltid med släkt och vänner, utan vi håller oss hemma för att stoppa spridningen och rädda liv. Men desperata tider kräver nya lösningar och därför leder Benjamin Gerber sedermåltiden på plattformen Zoom. Ladda ner appen Zoom Cloud Meeting och sök efter ID-numret 592-892-6277 eller skriv in denna länk i din webläsare: https://zoom.us/j/5928926277

Gör du det, den 8:e och 9:e april, kl. 19:30, så kan du fira med oss på vår digitala seder. Se bara till att du har inköpt och fixat matze, Maror (pepparrot), charoset och alla de andra sederelementen som krävs för att uppleva det till fullo därhemma. För er som behöver hjälp att ordna med Zoom, att ordna med en shoppinglista, en Haggadah eller om du behöver hjälp med inhandlingen, mejla oss på info@jfst.se senast torsdagen den 2:a april, så försöker vi lösa allt vi kan åt er!

08 april
19:30
09 april
19:30
Plats
Videokonferens via Zoom
Arrangörer
Judiska Församlingen i Göteborg