Uppdaterad information om covid-19 (25 mars)

Alla offentliga så väl som privata aktiviteter i våra lokaler är inställda tom  30 april,  gudstjänster är inställda tom 20 april. (Medlemstidningen Tachles har annonser för program. Tidningen trycktes innan församlingen beslöt att ställa in alla program, det som står här på hemsidan gäller, inte Tachels.)

Hemstöd ringer till kunder och levererar vissa varor och lämnar dem utanför dörren hos våra äldre men gör inte längre hembesök. Meals on Wheels (matleveranser till sjuka och behövande) kommer att fortsätta. Begravningsverksamheten kommer att fortsätta som vanligt. Privata möten och privat undervisning (som bnei mitsvaundervisning mellan lärare och en elev) bestämmer de som är inblandade själva om. Kontakta oss vid frågor: info@jfst.se.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

 

Pesachlunch med sociala sektionen - inställt

Inställt - Vi går igenom Haggada och har en mindre pedagogisk seder.  Vi vill ha din anmälan senast fredagen den 27 mars. Kostnad: 100 kr medlemmar, 200 kr icke medlemmar. Plats kan du se om du är inloggad med mobilt bankID, plats meddelas även efter anmälan till alla som anmält sig. Om det är svårt med datorn kan du kontakta Helene Eliasson Lundström tel 08-587 858 62 (tala in på telefonsvararen om jag inte svarar!) eller maila helene.eliasson.lundstrom@jfst.se.

 

02 april
12:00 - 14:30
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm

Sista anmälningsdagen för medlemmar är den 30 mars 2020, för att kunna anmäla sig som medlem loggar du in med mobilt bankID, är du inloggad ser du anmälningsknappen

Sista anmälningsdatumet för icke-medlemmar är passerat och anmälan är inte längre möjlig.