Uppdaterad information om covid-19 (25 mars)

Alla offentliga så väl som privata aktiviteter i våra lokaler är inställda tom  30 april,  gudstjänster är inställda tom 20 april. (Medlemstidningen Tachles har annonser för program. Tidningen trycktes innan församlingen beslöt att ställa in alla program, det som står här på hemsidan gäller, inte Tachels.)

Hemstöd ringer till kunder och levererar vissa varor och lämnar dem utanför dörren hos våra äldre men gör inte längre hembesök. Meals on Wheels (matleveranser till sjuka och behövande) kommer att fortsätta. Begravningsverksamheten kommer att fortsätta som vanligt. Privata möten och privat undervisning (som bnei mitsvaundervisning mellan lärare och en elev) bestämmer de som är inblandade själva om. Kontakta oss vid frågor: info@jfst.se.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

 

Dikter & Dip - Inställt

Inställt - Välkomna på ännu en kväll i den unga judiska poesins tecken! Denna gång bjuder vi på en blandning av gamla favoriter och nya stjärnor. Kom och lyssna till Totte Appelvik Lax, Channa Riedel, David Janouch, Erland Rappaport Edberg, Anna Brynhildsen och Hanna Rajs Lara. Vi serverar dip (tänk baba ganoush, hummus, pitabröd mm), och baren är öppen under hela kvällen. Baren öppnar 19:00. Läsningarna börjar 20:00

 

 

30 april - 01 maj
19:00 - 01:00
Plats
Centrala Stockholm, plats meddelas vid anmälan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm

Sista anmälningsdatum för icke-medlemmar är den 24 april 2020.

Sista anmälningsdagen för medlemmar är den 27 april 2020, för att kunna anmäla sig som medlem måste man vara inloggad.

Anmäl

OBS! Anmäl endast en person/anmälan

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.

Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.