Alla offentliga så väl som privata aktiviteter samt gudstjänster i våra lokaler är inställda till och med 13 augusti 2020.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

Sommarutflykt, St. Matteus församlingsbibliotek, Vasastan

Sommar igen och förhoppningsvis en massa sol och varma vindar. Vi hoppas du tar dig tid att följa med på en eller flera av våra sommarutflykter. Ta gärna med vänner och barn eller varför inte barnbarn. Ett av våra utflyktsmål i år har ett helt eget litet lekrum för mindre barn inne i kaféet.

Vi åker kollektivtrafik till en mötespunkt och går sedan i lugnt tempo till vår destination. Ibland är det lite backigt men inte några långa sträckor. Du kan ju även välja att åka färdtjänst.
Inga utflykter ställs in! Skulle det regna, fikar vi inomhus på vårt utflyktsmål eller hittar något annat lämpligt ställe.

Nu ska vi gå lite utanför boxen och besöka ett bibliotek i Svenska kyrkans regi. Det här biblioteket är en riktig juvel med en 100 år gammal inredning och ett lånesystem som inte på något vis är modernt! Fast nya och moderna böcker har man gott om. Bibliotekarien har lovat oss att berätta lite om bibliotekets historia och hur det fungerar i dag. Efteråt tar vi oss till Vasaparken och fikar ute om det är vackert väder. Annars finns det ett trevligt kafé på Roslagsgatan. Samling utanför Stockholm Odenplans pendeltågsstation (OBS), uppgång Vanadisgatan kl 14.00.
Adress till biblioteket är Västmannagatan 92, 2 tr. (hiss).

Du behöver inte anmäla om du kommer – om du ändå har frågor, ring Judith Gemler Axelsson, tel 070-738 22 80.

08 augusti
14:00
Plats
St. Matteus församlingsbibliotek, Vasastan
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm