Alla offentliga så väl som privata aktiviteter samt gudstjänster i våra lokaler är inställda till och med 13 augusti 2020.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

Sommarutflykt, Portvaktsstugan i Filmstaden, Solna

Sommar igen och förhoppningsvis en massa sol och varma vindar. Vi hoppas du tar dig tid att följa med på en eller flera av våra sommarutflykter. Ta gärna med vänner och barn eller varför inte barnbarn. Ett av våra utflyktsmål i år har ett helt eget litet lekrum för mindre barn inne i kaféet.

Vi åker kollektivtrafik till en mötespunkt och går sedan i lugnt tempo till vår destination. Ibland är det lite backigt men inte några långa sträckor. Du kan ju även välja att åka färdtjänst.
Inga utflykter ställs in! Skulle det regna, fikar vi inomhus på vårt utflyktsmål eller hittar något annat lämpligt ställe.

Portvaktsstugan ståtar med ett fint gammalt 1920-talsinspirerat kafé. Det är faktiskt inte helt fel om det skulle regna, så att vi får sitta inne! Lokalerna är inspirerade av Sveriges filmhistoria. Det var här i Filmstaden de första svenska filmerna såg dagens ljus. Våffelkaféet är känt för sina ljuvliga små våfflor. Sju sorters kakor finns också att tillgå. Och en promenad i området efteråt för den som vill. Samling utanför Näckrosens tunnelbanestation, uppgång mot Råsunda kl 13.00. Adress Greta Garbos väg 3. Den här utflykten gör vi om – stugan var semesterstängd förra året då vi kom… OBS! Här är bara öppet på helgerna. Portvaktsstugan ligger precis runt hörnet från tunnelbanan. 

Du behöver inte anmäla om du kommer – om du ändå har frågor, ring Judith Gemler Axelsson, tel 070-738 22 80.

25 augusti
13:00
Plats
Portvaktsstugan i Filmstaden, Solna
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm