Sommarutflykt, Enskedeparkens bageri, Enskede

Sommar igen och förhoppningsvis en massa sol och varma vindar. Vi hoppas du tar dig tid att följa med på en eller flera av våra sommarutflykter. Ta gärna med vänner och barn eller varför inte barnbarn. Ett av våra utflyktsmål i år har ett helt eget litet lekrum för mindre barn inne i kaféet.

Vi åker kollektivtrafik till en mötespunkt och går sedan i lugnt tempo till vår destination. Ibland är det lite backigt men inte några långa sträckor. Du kan ju även välja att åka färdtjänst.
Inga utflykter ställs in! Skulle det regna, fikar vi inomhus på vårt utflyktsmål eller hittar något annat lämpligt ställe.

Ännu ett litet rött kafé inrymt i ett gammalt trähus som gränsar till ett kolonilottsområde och ett gammalt ridhus. Det kan bli trångt om vi är många som kommer och det är dåligt väder. Men ute finns det en riktigt rymlig terrass. Samling tunnelbanans gröna linje, hållplats Enskede Gård på själva plattformen kl 13.00. Adress Enskede Gårdsväg 3-5. Varning för lite besvärlig backe i motlut när vi ska tillbaka till tunnelbanan. Det är några hundra meter att gå.

Du behöver inte anmäla om du kommer – om du ändå har frågor, ring Judith Gemler Axelsson, tel 070-738 22 80.

15 augusti
13:00
Plats
Enskedeparkens bageri, Enskede
Arrangörer
Judiska Församlingen i Stockholm