Uppdaterad information om covid-19 (25 mars)

Alla offentliga så väl som privata aktiviteter i våra lokaler är inställda minst tom 30 april,  gudstjänster är inställda minst tom 20 april. 

Hemstöd ringer till kunder och levererar vissa varor och lämnar dem utanför dörren hos våra äldre men gör inte längre hembesök. Meals on Wheels (matleveranser till sjuka och behövande) kommer att fortsätta. Begravningsverksamheten kommer att fortsätta som vanligt. Privata möten och privat undervisning (som bnei mitsvaundervisning mellan lärare och en elev) bestämmer de som är inblandade själva om. Kontakta oss vid frågor: info@jfst.se.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

 

Judiska Centralrådet

Judiska Centralrådet (JC) bildades den 29 november 1953 av de judiska församlingarna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping. Årliga överläggningar mellan församlingarna förekom redan ett antal år innan det officiella konstituerandet 1953. Sedan år 2002 är JC registrerat som trossamfund.

​Judiska Centralrådet är idag en sammanslutning av de judiska församlingarna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Nordvästra Skåne. Besök Judiska Centralrådets hemsida här.

​Mindre judiska föreningar i SverigeAndra mindre judiska föreningar kan representeras av  JC men sitter inte med i styrelsen. För närvarande finns det mindre judiska föreningar i Umeå, Uppsala, Västerås, Norrköping, Lund och Borås.