Säkerhetspersonal sökes till Judiska Församlingen Stockholm

Att Judiska Församlingens evenemang och gudstjänster är säkra och trygga ska vara en självklarhet. Det är vad säkerheten arbetar för och nu söker vi ytterligare bemanning. Idag består säkerheten av flera olika tjänster och erbjuder både variation och stora möjligheter att utvecklas. I anställningen ingår interna utbildningar samt väktarutbildning. Utöver detta sker regelbundna vidareutbildningar. Vi är i behov av flera olika tjänster, både deltid och heltid. Tjänsterna kommer att vara belägna vid våra bevakningsobjekt i Stockholmsområdet. Huvuduppgiften är att arbeta aktivt och förebyggande för att kunna garantera säkerhet och trygghet för våra medlemmar.
Vi söker dig som är ansvarstagande, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Du kommer att arbeta med rutinerade medarbetare och tillhöra ett starkt arbetslag som formats efter vårt gemensamma syfte.

Kompetenskrav:
● Gymnasiekompetens (eller motsvarande)
● 18 år
● Vara ostraffad
● Mycket goda kunskaper i svenska
● God hälsa och fysik

Vi vill att du är en person som:
● själv har verkat inom JSS eller har motsvarande kunskaper och erfarenheter från annat säkerhetsarbete
● är ansvarstagande med god initiativförmåga
● har god administrativ- och organisatoriskförmåga samt god datakunskap
● är samarbetsinriktad och har stor social kompetens
● har hög stresstolerans, tålamod och god konflikthantering

Tillträde omgående. Skicka din ansökan, märkt ”Kabak”, tillsammans med CV och referenser till jonathan.jawitz@jfst.se. Arbetsgivare är Judiska Församlingen och stiftelsen Judaica.
Sista ansökningsdatum 1 september

Jobbtitel: Säkerhetspersonal

Position: Tillsvidare

Plats: Stockholm