Uppdaterad information om covid-19 (25 mars)

Alla offentliga så väl som privata aktiviteter i våra lokaler är inställda tom  30 april,  gudstjänster är inställda tom 20 april. (Medlemstidningen Tachles har annonser för program. Tidningen trycktes innan församlingen beslöt att ställa in alla program, det som står här på hemsidan gäller, inte Tachels.)

Hemstöd ringer till kunder och levererar vissa varor och lämnar dem utanför dörren hos våra äldre men gör inte längre hembesök. Meals on Wheels (matleveranser till sjuka och behövande) kommer att fortsätta. Begravningsverksamheten kommer att fortsätta som vanligt. Privata möten och privat undervisning (som bnei mitsvaundervisning mellan lärare och en elev) bestämmer de som är inblandade själva om. Kontakta oss vid frågor: info@jfst.se.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

 

Kosherrestauranger i Stockholm

Bajit Café
Koshermåltider, kaffe och fikabröd i Bajit. Läs mer här.

Miriams cateringKoshermat, leverans inom Stockholm. Endast förbeställning. Läs mer här.
e-post: M@kosherstockholm.com

Judiska HemmetKoshermåltider på judiska sjukhemmet. Endast förbeställning, senast två timmar före besöket. Inför shabbat måste måltiden förbeställas senast torsdag kl. 16.00. Beställ via
tel. 08-600 72 43.

Chabad StockholmKoshermåltider, endast förbeställning. Läs mer här.
e-post: info@chabadstockholm.com, tel: 08-6797067

Övriga restauranger
Följande restauranger har ingen hashkacha men ingredienserna har kontrollerats rabbin Isak Nachman. 

Lao Wai
Lao Wai är en kinesisk vegansk restaurang som ligger på Luntmakargatan 74. Läs mer här.

FabriqueKaffe, bröd och bakverk. Finns på flera platser i Stockholm. Observera att olivbröd, saffransbröd och bröd med ost inte är kosher. Läs mer här.

VivelsKaffe, bröd, kakor och bakverk. Finns på flera platser i Stockholm. Endast bröd utan ost och bakverk med vit och grön marsipan är kosher. Läs mer här.