Uppdaterad information om covid-19 (25 mars)

Alla offentliga så väl som privata aktiviteter i våra lokaler är inställda minst tom 30 april,  gudstjänster är inställda minst tom 20 april. 

Hemstöd ringer till kunder och levererar vissa varor och lämnar dem utanför dörren hos våra äldre men gör inte längre hembesök. Meals on Wheels (matleveranser till sjuka och behövande) kommer att fortsätta. Begravningsverksamheten kommer att fortsätta som vanligt. Privata möten och privat undervisning (som bnei mitsvaundervisning mellan lärare och en elev) bestämmer de som är inblandade själva om. Kontakta oss vid frågor: info@jfst.se.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

 

Lägg in privat notis

En privat notis är något som du som privatperson erbjuder eller söker, exempelvis hyra eller hyra ut bostad, söker arbete etc.

Det är gratis med notiser i vårt nyhetsbrev för organisationer och privatpersoner. Kommersiella annonser tar vi dock inte emot. Notiser som inte är våra egna har vi endast med vid ett utskick av nyhetsbrevet. 

För att få in en notis i vårt nyhetsbrev måste vi ha all information senast på måndagen kl. 12.00 samma vecka som nyhetsbrevet publiceras. Vi förbehåller oss rätten att redigera text och bild. 

Fyll i relevanta fält nedan.

Stanna kvar på denna sida tills du får bekräftelse på att anmälan är inskickad, annars avbryts anmälan.