Uppdaterad information om covid-19 (25 mars)

Alla offentliga så väl som privata aktiviteter i våra lokaler är inställda minst tom 30 april,  gudstjänster är inställda minst tom 20 april. 

Hemstöd ringer till kunder och levererar vissa varor och lämnar dem utanför dörren hos våra äldre men gör inte längre hembesök. Meals on Wheels (matleveranser till sjuka och behövande) kommer att fortsätta. Begravningsverksamheten kommer att fortsätta som vanligt. Privata möten och privat undervisning (som bnei mitsvaundervisning mellan lärare och en elev) bestämmer de som är inblandade själva om. Kontakta oss vid frågor: info@jfst.se.

> För löpande uppdateringar om läget se våra nyheter längre ner på denna sida och vår Facebooksida

 

Bokning av kiddush

Kiddush i Stora synagoganKiddushen är en avslutning på gudstjänsten och arrangeras till glädje för samtliga synagogsbesökare. Kiddushen kan vara ett tillfälle där en person/familj/förening vill fira något betydelsefullt tillsammans med många andra medlemmar och särskilt inbjudna.  Det finns ingen garanti att man kan få egen kiddush, finns det fler familjer som vill hålla kiddush samma helg får man dela. Läs mer om vad som gäller för kiddush här. Kontakta Gunila Lefebure för att boka kiddush. 

Kiddush i Adat JeschurunKiddush, inklusive kakor och vin, är 1000 kr per familj/simcha för medlem i synagogan Jeschurun (1700 kr för ickemedlem). Man är inte automatiskt medlem i Jeschurun för att man är medlem i Judiska Församlingen i Stockholm. (Eventuell whiskey eller annan sprit, måste vara kosher och köps in av de bjudande själva)

För att boka kiddush i Jeshurun behöver du logga in på deras hemsida. Om du inte har lösenord eller har frågor kontakta Jeschurun på info@jeschurun.se 

Kiddush i Adat JisraelFör att boka kiddush i Adat Jisrael behöver du logga in på deras hemsida. Om du inte har lösenord eller har frågor kontakta Adat Jisrael på info@adatjisrael.se