Shalom Kita Bet - åk 2

Kan mitt barn delta i Shalom Kita Bet om hen inte har deltagit i Shalom Kita Alef?

Ja, absolut! Shalom Kita Bet är anpassad för barn som ska fortsätta sin resa med hebreiska undervisningen och för nybörjaren! Alla i klass två är välkomna! 

Vad är I-TaLam?I-TaLAM är en digital inlärningsmetod baserad på Tal-AM programmet, en populär kurs i hebreiskt språk och kultur.

  • motiverar elever att delta i lektionen på ett aktivt sätt
  • ger feedback om utvecklingen redan under lektionstiden
  • anpassar programmet och nivån till varje enskild elev
  • lär barnen att jobba i grupper

TemanVardagsliv, hebreiska, högtider, Tora och shabbat
I-TaLAM inspirerar judiska barn att utveckla sin judiska identitet samtidigt som de får möjlighet att uttrycka sina egna tankar.

LärarnaMoria och Eliezer Vider är Bnei Akivas shlichim (utsända), som arbetar på Judiska Församlingen i Stockholm. De är båda utbildade i I-Talam-metoden.

Guy Bakal har jobbat på Judiska Församlingen i Stockholm de fyra senaste åren. Han har undervisat i I-Talam-metoden i ett år tillsammans med Moria och Eliezer Vidar. Dessutom har Guy varit delaktig i Aaron Isaacs skola, Bnei mitsvaprogrammet och Hebbelek.

Schema för läsåret 2020/2021
Helgfria torsdagar, 14:30-16:00

Pris1500 kr – då minst en förälder är medlem i Judiska Församlingen i Stockholm
2500 kr –föräldrar är ej medlemmar i Judiska Församlingen i Stockholm

Mejla frågor till Guy Bakal: admin.utbildning@jfstse

AnmälanAnmäl er gärna senast 17 september för start 23 september. Kontakta admin.utbildning@jfst.se eller utbildning@jfst.se för anmälan efter den 17 september. Sista anmälningsdag 1 oktober.