Sommarvistelse för unga pensionärer

Vi välkomnar er yngre pensionärer (ca 65-75 år) ut till vårt vackra paradis!

Mellan den 25-29/8 öppnar vi upp husen för er att få njuta av denna magiska plats - som är så viktig för många av oss. Vi hoppas att denna verksamhet på sikt ska bli en institution – precis som seniorveckorna och familjeveckorna är idag.

Nedan följer en programbeskrivning och förutsättningar för verksamheten.

Datum:                     25-29/8

Kostnad:
Medlem:                   3.000:-/person
Ej medlem:               6.000:-/person

Ingår i priset:
Ankomstdagen (25/8) startar med lunch. Efterföljande dagar innehåller frukost, fika, lunch, fika och middag. Avresedagen (29/8), avslutas med middag. På fredag kväll serveras en härlig shabbatmiddag och på lördagen serveras en trevlig shabbatlunch. OBS! All dryck till maten är måltidsdryck.

Ingår ej i priset:
Transport t/f anläggningen, sängkläder, handdukar och hygienartiklar

Boendet:
Alla deltagare har möjlighet att få eget rum. Boendet kommer att ske i alla hus utom Nya Paviljongen. Notera att wc/dusch inte finns inne i alla hus (det finns wc/dusch inom 50 meter).

Programförklaring:
Målgruppen är 65-75 år.
Syftet med denna verksamhet är att ge denna målgrupp en möjlighet att få njuta av vårt paradis och att få träffa gamla och nya vänner. Dagarna fylls med det som deltagarna vill. Vi kommer försöka ordna olika frivilliga aktiviteter. Det kan vara allt ifrån yoga till skogspromenader eller en intressant shiur/föreläsning - med efterföljande diskussion. Kanske vill någon av deltagarna leda en joggingrunda som avslutas med en bastukväll (i det senaste tillskottet av husen här ute) - vem vill inte ta ett dopp på Klappis?

De enda fasta tiderna att respektera är måltiderna. Vi hoppas även kunna genomföra en shabbatgudstjänst fredag kväll och lördag morgon. Alla hus och aktiviteter finns till vårt förfogande (viss reservation finns dock för konsthantverket). Det är bara vår egen fantasi som sätter gränserna för hur bra det kommer att bli.

Förutsättning:
Endast personer med dubbla sprutor kan erbjudas plats på denna verksamhet.

Är du intresserad att vara med så anmäl dig genom att klicka på knappen nedan märkt " Anmälan". Betalning sker på faktura. Vi tror inte att vi kommer att fylla alla hus och alla rum men om så skulle bli fallet kommer vi att lotta platserna.

Tack för visat intresse för vår nya verksamhet. Vi är glada att intresset att vara med är stort. Tyvärr är alla platser nu tillsatta och perioden är full. Vill ni finnas på en väntelista så ber vi er skicka ett mejl till vår koordinator Mats på mejladressen mats.israelson@jfst.se och ange: namn, mejladress och ett mobilnummer där vi kan nå er.