Vår ungdomsverksamhet

Judiska Församlingens ungdomsaktiviteter består till stor del av aktiviteter som anordnas av olika judiska ungdomsföreningar och som drivs till stor av ideella krafter.

Det finns en rad olika föreningar: JEWESSNya JF och Moishe House som riktar sig till dig som är över 18 år.

Församlingen anordnar olika utbildningsprogram för ungdomar. Du kan läsa mer om dessa här.

Förutom dessa utbildningsprogram anordnar vi även March of the Living, en resa till Polen i Förintelsens spår, som ordnas för judiska gymnasieungdomar vartannat år. Birthright, en utbildningsresa resa till Israel för dig som är mellan 18-26 år.
För föräldralediga finns det babyträffar varje onsdag. För gymnasieelever som vill fördjupa sina judiska kunskaper finns G-rellen med dropin-diskussioner.
För Dig som är HBTQ-aktiv samarbetar vi med Sthlm Pride, ordnar seminarier med judiskt tema och är självklart med i paraden varje sommar. Vi har även flera samarbeten med interreligiösa organisationer, andra samfund och institutioner samt Stockholm stad.
Naturligtvis ordnar vi barn och ungdomsaktiviteter regelbundet kring det judiska året och inför helgdagar. Håll utkik i kalendariet för uppdateringar!
Jag som jobbar som ungdomskonsulent på församlingen heter Sarah Beg och träffar gärna dig som vill engagera dig. Kom med idéer och förslag på aktiviteter så förverkligar vi dem tillsammans!
Varmt välkommen!
Sarah Beg