Vår ungdomsverksamhet

Judiska Församlingens ungdomsaktiviteter består till stor del av aktiviteter som anordnas av olika judiska ungdomsföreningar och som drivs till stor av ideella krafter.
Det finns en rad olika föreningar; Jewgether, JudStud och Nya JF som riktar sig till dig som är över 18 år.

Det finns en ledarskapsutbildning som heter 4 årstider för dig som är 17 år. Bnei Mitsvaprogram för dig innan Bar-och Batmitsvaålder är ett år av roliga och sociala aktiviteter med judiskt tema.  March of the Living är en resa till Polen i Förintelsens spår, som ordnas för judiska gymnasieungdomar vartannat år. Birthright är en utbildningsresa resa till Israel för dig som är mellan 18-26 år.
För föräldralediga finns det bebisträffar varje vecka med inbjudna gäster som föreläser om aktuella ämnen. För gymnasieelever som vill fördjupa sina judiska kunskaper finns G-rellen med dropin-diskussioner varannan vecka.
För Dig som är HBTQ-aktiv samarbetar vi med Sthlm Pride, ordnar seminarier med judiskt tema och är självklart med i paraden varje sommar. Vi har även flera samarbeten med interreligiösa organisationer, andra samfund och institutioner samt Stockholm stad.
Naturligtvis ordnar vi barn och ungdomsaktiviteter regelbundet kring det judiska året och inför helgdagar. Håll utkik i kalendariet för uppdateringar!
Jag som jobbar som ungdomskonsulent på församlingen heter Jonna Wolff och träffar gärna dig som vill engagera dig. Kom med idéer och förslag på aktiviteter så förverkligar vi dem tillsammans!
Varmt välkommen!
Jonna Wolff