Tillsammans med en gästorkester från Argentina bär det åter av till Tango Milongas förlovade land! Orkestern Gran Orquesta Tipica Quilici förstärkt med två professionella dansare gästar oss igen både måndagen den 29 februari och torsdagen den 3 mars – båda kvällar kl. 19.00.
Anmälan senast 26 februari till gunila.lefebure@jfst.se. Inträde 200 kr. Specialpris för ungdomar och studerande, 120 kronor.
Orkestern består av tio musiker och en sångare och leds av bandoneonisten och kompositören Carlos Quilici. Kantor Isidoro Abramowicz kommer också att medverka vilket borgar för ett passionerat och mäktigt framträdande! Precis som på den förra Milongafesten kan du välja mellan att kasta dig in i dansens virvlar eller att som åskådare njuta av föreställningen.
Gran Orquesta Tipica Quilici är en traditionell tangoorkester från Musikhögskolan vid Rosarios universitet i Argentina. Carlos Quilici är kompositör, arrangör och lärare med lång nationell och internationell erfarenhet. Orkestern består av både professionella musiker och avancerade musikelever från Musikhögskolan.
Med anmärkningsvärd rytmisk kraft och respekt för de ursprungliga melodiska stilarna, spelar detta band en klassisk tangorepertoar.
Musiken är fantastisk både att dansa till och för att lyssna på!
facebook.com/otcarlosquilici