Tjänsten som redovisningsekonom med löneansvar innefattar alla arbetsuppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning. Du kommer att arbeta med:

• Löpande redovisning
• Löneberäkning och utbetalningar
• Löpande avstämningar
• En stor del av avstämningsarbetet i samband med bokslut
• Skattedeklarationer
• Ekonomisk uppföljning
• Kund- och leverantörsreskontra

Är du en driven och ambitiös redovisningsekonom som älskar siffror? Då har vi en rolig utmaning och chans för dig att få mer insyn i en verksamhet med många strängar på sin lyra. Judiska församlingens är en medlemsorganisation vars verksamhet består bland annat av allt från barnkoloni, utbildning, kultur, social och religiös verksamhet. Du kan läsa mer om församlingen på vår hemsida www.jfst.se.

Kvalifikationer
Du är trygg i din kunskap och har dokumenterad erfarenhet av både redovisning och löneadministration samt vara behjälplig i personalfrågor. Erfarenhet är viktig och vi förutsätter att du har eftergymnasial utbildning. Du anser dig själv vara noggrann och strukturerad. Det är mycket viktigt att du är prestigelös och kommunikativ. Det är viktigt för dig att vara engagerad i ditt arbete och du vill förstå verksamheten och vad som driver den framåt. Du värdesätter en god kontakt med dina kollegor och bidrar till att skapa en god stämning på arbetsplatsen.
Goda kunskaper i engelska är ett krav även om arbetet är på svenska.

Vi arbetar i Pyramid och HOGIA. Om du har erfarenhet av dessa system är det klart meriterande. Du skall även ha kunskap om att arbeta med Excel- och Filemaker. Vi ser gärna att du är med och utvecklar våra ekonomisystem.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 januari 2017
Välkommen med din ansökan till
Att. Peter Christensen
Judiska Församlingen
Box 7427
103 91 Stockholm

Peter.christensen@jfst.se